Bodrumspor, Altaş Denizlispor'u 1-0 yendi - Son Dakika
Güncel

Bodrumspor, Altaş Denizlispor'u 1-0 yendi

Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, maçın sıkıntılı geçtiğini söylerken, Denizlispor Teknik Sorumlusu Bülent Ertuğrul ise altyapıdan oyuncuları yetiştirip geliştirerek sportif başarı elde etmek istediklerini belirtti.

23.04.2023 17:12

Altaş Denizlispor maçının ardından

İsmet Taşdemir: Sıkıntılı bir maçtı?

Bülent Ertuğrul: Denizlispor'u layık olduğu yere getireceğiz

Fırat AKAY/ BODRUM,(DHA) - Spor Toto 1'inci Lig'de Bodrumspor, Altaş Denizlispor'u 1-0 yendi. Karşılaşmanın ardından Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, açıklamalarda bulundu. Takımın son iki haftadır performansının düşük olduğunu belirten Taşdemir, "Çok sıkıntılı maçtı. Çünkü rakibimiz havlu attı, buraya genç oyuncularla geldi. Çok daha farklı değerlendirebilirdik ama ligin sonu uzadıkça özellikle son 2 haftadır performans olarak düşük olduğumuzu belirtmek isterim. Ona rağmen değerlendiremediğimiz 5 net pozisyonumuz var. Oyun olarak 2 haftadır istediğimiz seviyede değiliz. Etkenler olabilir, mevsim değişikliği olabilir. Her şeye rağmen ligin sonuna gelindikçe kazanılan her 3 puan çok önemli. Rakiplerimizden bir tanesi bugün puan kaybetti. Dolayısıyla son 4 maça avantajlı bir şekilde gidiyoruz. İyi oynayan, iyi mücadele eden takımımızın sezonu taçlandırarak Play-Off'a kalmasını istiyoruz, onun için de çabalıyoruz" dedi.

BÜLENT ERTUĞRUL: DENİZLİSPOR'U LAYIK OLDUĞU YERE GETİRECEĞİZ

Bodrumspor mağlubiyetiyle daha önce umutlarını yitirdiği lige matematiksel olarak da veda eden Denizlispor'da teknik sorumlu Bülent Ertuğrul, "Bodrumspor'u tebrik ediyoruz. Bugün kurguladığımız bir oyun oldu. Birinci bölgede rakibi doğru savunup hızlı ataklar yapmayı planladık. Bodrumspor bu ligin orta alan baskısını çok doğru yapan 2'inci bölgeden 3'üncü bölgeye geçiş oyununu çok iyi oynayan bir takım. Hafta içinde de buna uygun antrenmanlarımızı dizayn ettik. Bugün altyapıdan 6 oyuncumuzu oynattık. Totalde 9 oyuncumuzu oynattık. Bu oyuncuları yetiştirip, geliştirip sportif başarı elde etmek zorundayız. Bir sonraki sene bir alt ligde oynayacağız. Hedeflerimiz ve planlarımız bu doğrultuda. Biraz zamana ihtiyacımız var. Süreç içerisinde bunlar gelişecek oyuncular. Denizlispor'un geleceği bizim altyapımıza bağlı. Çünkü önümüzdeki dönemde transfer yasağımız var. Futbolcu kardeşlerime güveniyorum. Daha çok mesai harcayıp, daha çok çalışıp Denizlispor'u layık olduğu yere getireceğiz" diye konuştu.

Bodrumspor, Altaş Denizlispor\'u 1-0 yendi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrumspor, Altaş Denizlispor'u 1-0 yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement