Boğaz'a Aşkları Soğuk Dinlemedi - Son Dakika
Güncel

Boğaz'a Aşkları Soğuk Dinlemedi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Yüzücülerin toplandığı parktan görüntüler Mustafa Aydoğdu ile röportaj Yılmaz Çelik ile röportaj Oya Bekbay ile röportaj Yüzücülerin Boğaz sularına atlamaları - İstanbul'da bir grup yüzme tutkunu, "aşık oldukları" İstanbul Boğazı'nın 7 derecelik suyunda yüzdü Bir grup yüzme tutkunu, "aşık oldukları" İstanbul Boğazı'nın 7 dereceyi bulan soğuk sularında kulaç attı.

14.02.2016 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Yüzücülerin toplandığı parktan görüntüler

Mustafa Aydoğdu ile röportaj

Yılmaz Çelik ile röportaj

Oya Bekbay ile röportaj

Yüzücülerin Boğaz sularına atlamaları - İstanbul'da bir grup yüzme tutkunu, "aşık oldukları" İstanbul Boğazı'nın 7 derecelik suyunda yüzdü

Bir grup yüzme tutkunu, "aşık oldukları" İstanbul Boğazı'nın 7 dereceyi bulan soğuk sularında kulaç attı.

Aralarında uluslararası mukavemet yarışlarına katılan master yüzücülerin de bulunduğu 10'a yakın yüzücü, Üsküdar Kuzguncuk Parkı'nda bir araya gelerek yüzücü kıyafetlerini giydi.

Yüzücüler, günün anısına hazırladıkları yaş pastanın üzerindeki mumları üfledi, ardından sırayla denize atladı.

İlk atlayışı yapan Mustafa Aydoğdu, "Biz denize olan sevgimizi dile getiriyoruz. Günün bizim için anlamı bu" dedi.

Oya Bekbay ise böylesine soğuk bir suda ilk kez yüzdüğünü belirterek, "Yüzme aşkına geldik. Bugün Sevgililer Günü. Aşkımız burada. Aşkımız ile buluşacağız" diye konuştu.

Datça'da 27 Şubat'ta düzenlenecek deniz yarışına hazırlanmak için atlayışı yapan Yılmaz Çelik de İstanbul Boğazı'na olan sevgisini dile getirdi.

Çelik, "Yüzücüler olarak toplanıp birlikte yüzmek istedik. Sağ olsun herkes geldi. Denizi seviyoruz. Yaz-kış denize girmek için uğraşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Çevredekilerin şaşkın bakışları altında defalarca suya atlayan master yüzücüler, boğaz trafiğini tehlikeye atmayacak şekilde kıyıda yüzerek antrenmanlarını tamamladı.

Soğuk suyun etkisinden kurtulmak için önceden hazırladıkları ateşte ısınan "Boğaz tutkunları" daha sonra yanlarında getirdikleri sıcak çayı yudumladı.

Boğaz\'a Aşkları Soğuk Dinlemedi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Boğaz'a Aşkları Soğuk Dinlemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement