Boğulmak Üzere Olan Genci Şov Yapıyor Sandılar - Son Dakika
Güncel

Boğulmak Üzere Olan Genci Şov Yapıyor Sandılar

Boğulmak Üzere Olan Genci Şov Yapıyor Sandılar

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne arkadaşlarıyla birlikte tatile gelen 23 yaşındaki Seyit G., denizde çırpınmaya başlayınca, arkadaşları sahilde güneşlenen turist kızlara gösteri yaptığını sandı.

21.06.2011 17:31

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne arkadaşlarıyla birlikte tatile gelen 23 yaşındaki Seyit G., denizde çırpınmaya başlayınca, arkadaşları sahilde güneşlenen turist kızlara gösteri yaptığını sandı. Ancak şov yapmadığı anlaşılan G., boğulmak üzereyken arkadaşları ve vatandaşların yardımıyla denizden çıkartılıp ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bodrum'a arkadaşlarıyla birlikte tatile gelen 23 yaşındaki Seyit G., Kumbahçe Mahallesi Paşa Tarlası Halk Plajı'nda denize girerken boğulma tehlikesi atlattı. Arkadaşları önce G'nin sahilde oturan turist kızlara şov yaptığını sandı. Denizin derin olmayan bölümünde paniğe kapılan ve biranda boğulma tehlikesi geçiren G., İçmeler Mevkii'nde yat çekek yerinde çalışan İzzet Tin'in (35) fark etmesiyle kurtuldu. Denize atlayan Tin, G'yi sudan çıkararak, vatandaş ve genç adamın arkadaşlarının da yardımıyla ilk müdahalesi yapıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri G.'nin ciğerlerine ve midesine dolan su boşalttı. Daha sonra ambulansa bindirilirken ve kusmaya devam eden G., Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. G.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Boğulmaktan son anda kurtarılan G., olay yerine gelen basın mensuplarına, tepki göstererek, "Gazetelere vermeyin, ailem duymasın" dedi.

Genç adamı boğulmaktan kurtaran İzzet Tin, "Kızımla birlikte denize girmek için Paşa Tarlası plajına geldik. Seyit G. arkadaşlarıyla birlikte denize girerken, bir anda çırpınmaya başladı. İlk başta sahilde oturan turist kızlara şov yapıyor sandık. Çünkü anca boyuna gelebilecek bir derinlikteydi. Gösteri yapmadığını anlayınca, G.'ı kurtarmak için kendimi denize attım. Çok fazla su yutmuştu. Denizden çıkarıp çevredeki vatandaşların da yardımıyla ilk müdahaleyi yaptık. Ambulans gelene kadar G. kendine geldi" dedi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü'nde okuyan Melih Aya da, "Denizde yüzerken, bir kişinin çırpındığını gördüm. Denizde henüz çok fazla açılmış olmadığı için sahildeki herkes arkadaşın turist kızlara şov yaptığını sandı. Daha sonra hareketsiz kaldığını gören bir kişi de kendisini kurtardı. Ağzı ve burnu köpük içindeydi" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Boğulmak Üzere Olan Genci Şov Yapıyor Sandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement