Boksta;29 Sıklette, 14 Şampiyonluk - Son Dakika
Son Dakika Logo

Boksta;29 Sıklette, 14 Şampiyonluk

Boksta;29 Sıklette, 14 Şampiyonluk
17.12.2012 17:19  Güncelleme: 17:29

Hafta sonu İzmit Atatürk spor salonunda yapılan Gençler ve Yıldızlar boks şampiyonasında Kağıtsporlu boksörler 29 sıkletin 14'ünde birincilik elde etti.

Boks il temsilcisi Ercan Kandemir öncülüğünde Kocaeli'de boks sporunun gelişimi destek sağlaması adına 15 Aralık cumartesi günü İzmit Atatürk Spor salonunda İller arası Gençler ve Yıldızlar Boks şampiyonası yapıldı. Turnuvaya Fenerbahçe, Bursa ve Sakarya'dan bir çok kulübün yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor boks takımına da katıldı.

Fenerbahçe, Kağıtspor Ardından İkinci Oldu

Dostluk ve alt yapının gelişmesi için yapılan turnuvaya Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü 29 boksörle turnuvaya katıldı.29 boksörün ringde yaptığı mücadele sonrasında 14 birincilik kazanan Kağıtsporlu boksörler 5'de ikincilik elde etti. Turnuvada 7 biricilik ve on ikincilik kazanan Fenerbahçe ise genel sıralamada ikinci oldu.Fenerbahçe'yi beş birincilikle Bursa Yıldırım Belediyespor, üç birincilik ile ise Sakarya Boks İhtisas kulüpleri takip etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Boksta;29 Sıklette, 14 Şampiyonluk - Son Dakika


Advertisement