Bollywood Yıldızı Khan, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin'i Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Bollywood Yıldızı Khan, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin'i Ziyaret

Bollywood Yıldızı Khan, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin'i ziyaretANKARA - Hindistanlı oyuncu, yönetmen ve yapımcı Khan, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin'i makamında ziyaret etti.

06.10.2017 21:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bollywood Yıldızı Khan, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin'i ziyaret

ANKARA - Hindistanlı oyuncu, yönetmen ve yapımcı Khan, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin'i makamında ziyaret etti.

Kültür ve Turizm Bakanlığının davetlisi olarak, yeni filmi "Secret Superstar"ın tanıtımı amacıyla Türkiye'de bulunan Hindistanlı oyuncu, yönetmen ve yapımcı Khan, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin'i makamında ziyaret etti. Tekin, Khan'ı ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ve filmlerini okullarda izlettirdiklerini belirterek, şunları kaydetti: "Sizin iki filminiz olan '3Idiots' ve 'Her Çocuk Özeldir' çocuklarımıza öneriyoruz. Bende referanslarımda kullanıyorum. Öğretmenlerimize sizin filmlerimizi tavsiye ediyoruz. Bizim eğitim camiasında çok tanılan ve sevilen birisiniz." dedi.

Bollywood Yıldızı Aamir Khan Türkiye'ye gelmekten dolayı mutlu olduğunu, söyleyerek, "İnsanlara dokunan bu hikayeler film olmadan önce ilk bana dokundukları için, beni, etkilediği için filmleri seçtiğini" ifade etti.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, Bollywood Yıldızı Khan'a hediye takdim etti.

Bollywood Yıldızı Khan, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin\'i Ziyaret
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bollywood Yıldızı Khan, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin'i Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement