Bolu'da 198, Düzce'de 46 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı - Son Dakika
Güncel

Bolu'da 198, Düzce'de 46 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı

Bolu\'da 198, Düzce\'de 46 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı

Bolu'da etkili olan kar yağışı sonucu 198, Düzce'de ise 46 köy yolu ulaşıma kapandı.

09.01.2013 12:21

Bolu'da etkili olan kar yağışı sonucu 198, Düzce'de ise 46 köy yolu ulaşıma kapandı. İl özel idare müdürlükleri kapalı köy yollarını ulaşıma açmak için çalışıyor.

Bolu ve Düzce'de 3 gündür etkili olan kar yağışı köy yollarının ulaşıma kapanmasına neden oldu. Bolu'da yüksek kesimlerde kar kalınlığı 50 santime ulaştı, 198 köy yolu kapandı. Kar kalınlığının yine 50 santime ulaştığı Düzce'de ise 46 köye ulaşım sağlanamıyor.

Bolu ve Düzce'de il özel idare müdürlüklerine bağlı ekipler kapalı köy yollarını ulaşıma açmak için çalışmalarını sürdürüyor. Dün alınan kararla bugün Düzce ve Bolu'da eğitime ara verildi. Düzce'de bu sabah araçlarıyla işyerlerinin bulunduğu yerlere gitmek için yollara çıkanlar karla kaplı yollarda ilerlemekte zorlandı. Düzce'de kar lastiği bulunmayan araçların kayması sonucu maddi hasarlı kazalar meydana geldi.

BOLU'DA OKULLAR YARIN DA TATİL

Bolu Valiliği kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Kıbrıscık ve Seben ilçeleri hariç, il genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okulları yarın da bir gün süreyle tatil etti. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamileler de 10 ve 11 Ocak tarihlerinde idari izinli sayılacak. - Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu'da 198, Düzce'de 46 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement