
Bolu'da Ramazan Bayramı tatili boyunca özel halk otobüslerinin ücretsiz hizmet vereceği ve veznelerin açık olacağı bildirildi.
Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, kentte şehir içi ulaşımı sağlayan özel halk otobüslerinin 10-12 Nisan'da üç günlük Ramazan Bayramı süresince ücretsiz hizmet vereceği, vatandaşların mesire alanları ( Abant, Gölcük) hariç tüm güzergahlardaki araçlardan ücretsiz faydalanabileceği belirtildi.
Açıklamada ayrıca, bayram tatili süresince ön ödemeli su sayacı kullanan abonelerin ve emlak vergisi ödemek isteyen mükelleflerin sorun yaşamamaları için veznelerin belirli saatler arası hizmet vereceği bildirildi.
Bu kapsamda dijital su sayacı abonelerinin bugün ve yarın (arife günü) 08.30-17.30, 11-12 Nisan'da 10.00-13.00, emlak vergisi ödemek isteyenlerin ise bugün 08.30-17.30, yarın 08.30-13.00 saatlerinde vezneleri kullanabileceği aktarıldı.
Son Dakika › Güncel › Bolu'da Ramazan Bayramı Tatili Boyunca Ücretsiz Halk Otobüsleri ve Açık Vezneler - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.