Bolu'daki İşadamı Cinayeti - Son Dakika
Güncel

Bolu'daki İşadamı Cinayeti

Bolu\'daki İşadamı Cinayeti

Bolu'da işadamı Naci Keskin'in 17 yerinden bıçaklanarak öldürülmesinin ardından polis katil ya da katil zanlılarını yakalamak için çalışırken, Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, "Kişisel bir hesaplaşma neticesinde yaşanan bir olay olduğunu"...

11.06.2013 19:32

Bolu'da işadamı Naci Keskin'in 17 yerinden bıçaklanarak öldürülmesinin ardından polis katil ya da katil zanlılarını yakalamak için çalışırken, Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, "Kişisel bir hesaplaşma neticesinde yaşanan bir olay olduğunu düşünüyoruz. Organize bir mesele değil" dedi. Bolu polisi olayla ilgili 23 yaşındaki Hakan Y.'yi gözaltına aldı.

Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Boluspor Kulübü'nü ziyareti sonrasında gazetecilerin işadamı cinayeti ile ilgili sorularını yanıtladı. Durmuşlar, "Gelinen nokta itibariyle güzel gelişmeler var. Bazı aydınlatıcı tespitlerde bulunduk. Maktulün kayıp aracına ulaştık. Bolu merkeze yakın bir civarda aracı bulduk. Dolayısıyla cinayetin yakın bir zamanda aydınlatılacağını umuyorum. Zaman zaman gözaltına alıp serbest bıraktığımız şahıslar oldu. Ama dün gece Bolu merkezde gözaltına alınan şahıs üzerinde yoğunlaşıyoruz. En kısa sürede bu olayı aydınlatacağız. Bizim elde ettiğimiz verilere göre kişisel bir hesaplaşma neticesinde işlenen bir cinayet olabilir. Bu husus üzerinde duruyoruz. Kimse merak etmesin, en kısa sürede bütün kamuoyunu aydınlatacağız" dedi.

Durmuşlar ayrıca, "Kişisel bir hesaplaşma neticesinde yaşanan bir olay olduğunu düşünüyoruz. Organize bir mesele değil. Şu anda bir kişi gözaltında. Bir kişi üzerinde yoğunlaşıyoruz. Cinayet aydınlanmak üzere" diye konuştu.

Naci Keskin cinayeti ile ilgili polisin yaptığı soruşturmada, Keskin'in olaydan sonra kayıp olan beyaz cipi Avdan köyü civarında ormanlık alanda terk edilmiş halde bulundu. Kanlar içerisindeki araçta yapılan ilk incelemenin ardından araç detaylı incelenmek üzere Bolu Emniyet Müdürlüğü'nün garajına çekildi. Naci Keskin'in katil zanlısı olduğu iddiasıyla aranan 23 yaşındaki Hakan Y. ise, gece saatlerinde yapılan operasyonla gözaltına alındı. Cinayetin alacak verecek meselesinden kaynaklandığı ve Naci Keskin'in bu nedenle öldürüldüğü ileri sürüldü. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bolu'daki İşadamı Cinayeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement