Bolu'daki Trafik Kazası Davası - Son Dakika
Güncel

Bolu'daki Trafik Kazası Davası

Bolu\'daki Trafik Kazası Davası

Bolu'da, 2011 yılında meydana gelen trafik kazasında 1 kişinin ölümüne neden olan kamyonet sürücüsüne 24 bin 300 lira para cezası verildi.

13.10.2016 14:34

Bolu'da, 2011 yılında meydana gelen trafik kazasında 1 kişinin ölümüne neden olan kamyonet sürücüsüne 24 bin 300 lira para cezası verildi.

D-100 Karayolu Rüzgarlı mevkinde meydana gelen 1 kişinin öldüğü 6 kişinin de yaralandığı trafik kazasıyla ilgili görülen davada "taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olmak" suçundan tutuksuz yargılanan Durmuş Ayana hakkında karar verildi.

Bolu Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davaya sanık Ayana ile avukatı ile müştekilerin avukatı katıldı.

Mahkeme heyeti, kullandığı kamyonet ile önünde seyreden otomobile çarpan Durmuş Ayana'yı "taksirle ölüme sebebiyet verme" suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme heyeti, sanığın cezasını 24 bin 300 lira para cezasına çevirerek ehliyetine ise 1 yıl süreyle el konulmasına karar verdi.

Sanığın para cezasını 24 ayda ödemesi kararlaştırıldı.

D-100 karayolunda Tuncay Demirtaş idaresindeki 06 M 0478 plakalı otomobil ile Rüzgarlı Köprüsü mevkisinde aynı yönde seyreden Durmuş Ayanağ yönetimindeki 35 THS 97 plakalı kamyonet çarpışmış, kazada araç sürücüleri ile araçlardaki Gökçe Yeşilbağ, Mehmet Aykanat, Elif Karaayva, Begün Soylu ve Kasım Okuner yaralanmış, yaralılardan Gökçe Yeşilbağ kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bolu'daki Trafik Kazası Davası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement