Bölücü Terör Örgütünün Karadeniz Eylemleriyle İlgili Dava - Son Dakika
Güncel

Bölücü Terör Örgütünün Karadeniz Eylemleriyle İlgili Dava

Kastamonu'da, Başbakanlık miting otobüsüne eskortluk yapan polis aracına yönelik eylemin de arasında bulunduğu bir dizi saldırıyla ilgili, bölücü terör örgütü PKK üyesi olduğu iddia edilen 4 kişinin yargılanmasına devam edildi.

22.10.2014 19:15

Kastamonu'da, Başbakanlık miting otobüsüne eskortluk yapan polis aracına yönelik eylemin de arasında bulunduğu bir dizi saldırıyla ilgili, terör örgütü PKK üyesi olduğu iddia edilen 4 kişinin yargılanmasına devam edildi.

Ankara 10. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanıklar Cihan Temel, Celal Bozkurt, Mehmet Kurt ve Mehmet Can Oğuzsoy ile avukatları katıldı.

Savcı Erdinç Hakan Özdabakoğlu'nun geçen celse, esas hakkında verdiği mütalaa tekrarlandı.

Sanıklar, Özel Yetkili Mahkemede esas hakkındaki mütalaadan sonra yazılı savunmalarını veremediklerini belirterek, okunan mütalaanın kendilerine verilmesini ve yazılı savunmalarını Kürtçe hazırlamaları için süre istediler.

Mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluklarının devamını kararlaştırarak, duruşmayı erteledi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bölücü Terör Örgütünün Karadeniz Eylemleriyle İlgili Dava - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement