Bolvadin'li İşadamlarından Vali Balkanlıoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Bolvadin'li İşadamlarından Vali Balkanlıoğlu'na Ziyaret

Bolvadin\'li İşadamlarından Vali Balkanlıoğlu\'na Ziyaret

Ziyarete Öztürk Koyuncu İnşaat Şirketinin Sahibi Ali Öztürk, Murat Karabağlı, İspanyol ortak Mario Benmehenni Agoune ve Fransız ortak Stephan Dugelay katıldı.

21.02.2014 08:57

Yurt dışında binaların dış cephe malzemesi üretimi yapan Bolvadin'li iş adamlarımız, oradaki fabrikalarını ilimize taşımak istiyorlar. Bu konuda destek almak üzere Vali İrfan Balkanlıoğlu'na makamında bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Ziyaret sırasında vali İrfan Balkanlıoğlu'na proje hakkında bilgiler veren Ali Koyuncu; "Yurt dışında yaptığımız dış cephe kaplaması ile birçok binanın görünümünü değiştirdik. Bu sistem birçok yönden avantajlı olup şehrin görüntüsünü de bir o kadar güzelleştiriyor. Yurt dışında da rağbet gören bu sistemi Afyonkarahisar'a taşımak istiyoruz. Gittikçe büyüyen ve gelişen Afyonkarahisar'a uygulayacağımız bu sistemle kentimiz çok daha güzel bir görünüm kazanacaktır. Bu anlamda işadamlarına ve müteşebbislere verdiği destekle anılan Sayın Valimize bir ziyaret gerçekleştirdik. Kendisi nezaket göstererek bizleri makamında kabul etti. Kendisine çok teşekkür ediyor, desteklerinin yanımızda olacağına inanıyoruz."dedi.

Kendisini ziyaret eden iş adamlarına teşekkür eden Vali Balkanlıoğlu; "Geçtiğimiz gün Mimarlar Odası ziyaretimde ve ondan önceki temaslarımız da Afyonkarahisar'ın daha güzel ve daha yaşanabilir olması için bazı çalışmalarda bulunduk. Bundan sonrada çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdüreceğiz. Bizim çalışmalarımız yanında özel kuruluşların da teknolojiye uyum sağlaması ile kentleşme alanındaki yenilikleri takip etmesi ve bilinen aleme bilinmeyenlerin getirilmesi bizleri sevindiriyor. Bu anlamda sizleri kutluyorum." dedi.

Afyonkarahisar Valisi olarak bizlerden destekte bulunmamızı isteyen iş adamlarımıza destekte bulunacağımın sözünü veriyorum diyen Vali Balkanlıoğlu; "İlimizde ki istihdamı artırıcı, ilimize ve ülkemize gelir getirici her türlü çalışmanın arkasındayız. Bolvadin'li iş adamlarımızda Fransa'da Fransız ve İspanyol ortak bulmak suretiyle bir fabrika kurmuşlar. Şimdi ise orada üretimine devam eden fabrikayı Afyonkarahisar'a taşımayı düşünüyorlar. Üretimi yapılan ürün bizleri hem büyük bir sıkıntıdan kurtaracak, hem de ilimiz güzel ve yeni bir materyal kazanacaktır. Mermer atıklarını, renkli sıva malzemesi haline getirirek, istenilen şekillerde, yalıtım malzemesi olarak ta kullanılabilecek malzemeyi üretecek olan bu fabrika hepimiz için hayırlı ve uğurlu olsun."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bolvadin'li İşadamlarından Vali Balkanlıoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement