Borç Cinneti; Eşini Boğarak Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Borç Cinneti; Eşini Boğarak Öldürdü

Borç Cinneti; Eşini Boğarak Öldürdü

Maddi sıkıntı çeken maden işcisi, eşini kemerle boğarak öldürdükten sonra polise teslim oldu.

24.02.2013 13:01  Güncelleme: 15:54

Manisa'nın Soma İlçesi'nde, bir haftadır işe gitmediği ve maddi sıkıntı içinde olduğu belirtilen maden işcisi 25 yaşındaki Ömer Dağlı, eşi 18 yaşındaki Merve Dağlı'lı kemerle boğarak öldürdükten sonra polise teslim oldu. Ömer Dağlı'nın daha önce de eşine şiddet uyguladığı ve tek çocuğunu da bir ay önce Balıkesir'deki annesinin yanına gönderdiği ortaya çıktı.

Olay, İstasyon Mahallesi Niğbolu Sokak'taki bir evde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne saat 18.30 sıralarında gelen maden işçisi 25 yaşıdaki Ömer Dağlı'nın, eşi Merve'yi pantolonundan çıkarttığı kemerle boğarak öldürdüğünü söylemesi üzerine polis, harekete geçti. Eve giden polis ekibi, bir çocuk annesi Merve Dağlı'nın cesedi ile karşılaştı. Evde yapılan incelemenin ardından Merve Dağlı'nın cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

8 BİN LİRA BORCU VARMIŞ

Maden işçisi Ömer Dağlı'nın yaklaşık 8 bin lira borcunun bulunduğu ve bu nedenle de bir süredir bunalımda olduğu ileri sürüldü. Çiftin 1 yaşındaki oğlunun da son bir aydır Balıkesir'in Dursunbey İlçesi'ndeki babaannesinin yanında kaldığı belirtildi.

Son bir haftadır işe gitmediği kaydedilen Ömer Dağlı'nın borçları nedeniyle cep telefonunu dahi sattığı, maddi sıkıntı yüzünden de eşiyle sık sık tartışma yaşadığı belirtildi. Ömer Dağlı'nın eşine daha önce şiddet uyguladığı, ancak genç kadının polise herhangi bir başvurusunun olmadığı bildirildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Borç Cinneti; Eşini Boğarak Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement