Borsa Yönetimi Sanayi Odasını Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Borsa Yönetimi Sanayi Odasını Ziyaret Etti

Borsa Yönetimi Sanayi Odasını Ziyaret Etti

Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Yönetim Kurulu, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odasını (KUTSO) ziyaret etti.

02.11.2016 12:46

Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Yönetim Kurulu, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odasını (KUTSO) ziyaret etti.

KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin ve yönetim kurulu üyeleri, KUTSO'yu ziyaret ederek, Oda Başkanı Nafi Güral ve yönetimiyle bir araya geldi.

Borsa ve oda yönetiminin kentteki güncel ve ekonomik konular değerlendirdiği ve tarım, hayvancılık sektörünün genel durumu hakkında fikir alışverişinde bulunduğu ziyarette, KÜTBO Başkanı Gültekin, borsanın üye profili, sunulan hizmetler, inşaatı devam eden yeni hizmet binası hakkında bilgiler verdi.

KÜTBO Başkan Yardımcısı Zafer Bintepe de Kütahya ve ilçelerinde üretimi yapılan tarım ürünleri hakkında bilgi vererek, "Son dönemlerde yem bitkileri ve patates yoğun olarak üretilmeye başlandı. Bundan sonraki süreçte tarımda üretim çeşitliliğinin artırılması için üzerimize düşen görevi yapacağız." dedi.

KUTSO Başkanı Güral ise iki kuruluşun, her zaman yan yana olması gerektiğini belirterek, paydaş işbirliğinin önemli olduğunu vurguladı.

Borsayla işbirliğine her daim hazır olduklarını dile getiren Güral, tarım ve hayvancılık sektörünün daha da geliştirilmesi için Hollanda ve Yeni Zelanda ülkelerinin rol model olarak incelenebileceği önerisinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Borsa Yönetimi Sanayi Odasını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement