Son dakika gündem: Bosna Hersek'te "Saraybosna Kuşatması'nda Öldürülen Çocukları Anma Programı" düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Son dakika gündem: Bosna Hersek'te "Saraybosna Kuşatması'nda Öldürülen Çocukları Anma Programı" düzenlendi

Son dakika haberleri... GÖRÜNTÜ DETAYLARI: Anma töreninde çocukların şarkı söylemesi Tören alanına çiçek bırakma töreni Katledilen çocukların isimleri Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da, 1992-1995 Bosna Savaşı'nda öldürülen çocuklar için "Saraybosna Kuşatması'nda Öldürülen Çocukları Anma Programı" gerçekleştirildi.

05.05.2022 15:20  Güncelleme: 16:29

GÖRÜNTÜ DETAYLARI:

Anma töreninde çocukların şarkı söylemesi

Tören alanına çiçek bırakma töreni

Katledilen çocukların isimleri

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da, 1992-1995 Bosna Savaşı'nda öldürülen çocuklar için "Saraybosna Kuşatması'nda Öldürülen Çocukları Anma Programı" gerçekleştirildi.

"1992-1995 Saraybosna Kuşatması'nda Öldürülen Çocuklar Anıtı"nda düzenlenen programa, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Sefik Dzaferovic, Konseyin Hırvat üyesi Zeljko Komsic ve birçok yerel yetkili katıldı.

Program, Saraybosna Kanton Hükümeti ve "1992-95 Saraybosna Kuşatması'nda Öldürülen Çocukların Aileleri Derneği" iş birliğince düzenlendi.

Her yaştan çocuğun da katıldığı programda, Dzaferovic ve Komsic savaşta öldürülen çocuklar için inşa edilen anıta çiçek bıraktı.

Son dakika gündem: Bosna Hersek\'te "Saraybosna Kuşatması\'nda Öldürülen Çocukları Anma Programı" düzenlendi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika gündem: Bosna Hersek'te 'Saraybosna Kuşatması'nda Öldürülen Çocukları Anma Programı' düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement