Bozkurt: "Onurumla İstifa Ettım" - Son Dakika
Güncel

Bozkurt: "Onurumla İstifa Ettım"

Bozkurt: "Onurumla İstifa Ettım"

Malazgirt Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Bozkurt, İstifa Dilekçesinin Kabul Edildiğini Açıkladı.

12.07.2010 16:14

Ergenekon davasında gizli tanık 'Efe' olduğu ileri sürülen Muş'un Malazgirt Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Bozkurt, istifa dilekçesinin kabul edildiğini açıkladı.

ERZİNCAN Ergenekon davasında gizli tanık 'Efe' olduğu ileri sürülen Muş'un Malazgirt Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Bozkurt, istifa dilekçesinin kabul edildiğini açıkladı.

Adalet bakanlığına 25 Haziran günü, gördüğü lüzum üzerine istifa dilekçesi verdiğini belirten Erzincan'ın İliç eski Cumhuriyet Savcısı Bayram Bozkurt, istifa dilekçesinin kabul edildiğini bildirdi. Erzincan'da irtica eylem planını uyguladıkları gerekçesiyle Ergenekon davasında yargılanan Başsavcı İlhan Cihaner'in hakkında 16 ayrı suç iddiası ile soruşturma başlattığını anımsatan Bayram Bozkurt, tümünden takipsizlik kararı verildiğini belirtti. İzmir'de tatilde bulunduğunu kaydeden Bozkurt, "Artık meslekte kalmanın bir anlamı yok. Onurumla istifa ediyorum. Muhtemelen avukatlık yapacağım. Ergenekon'un Erzincan yapılanmasını deşifre ettiğim için üzerime çok geldiler. Arabamı kurşunladılar. Korktuğum için istifa etmedim. Görevimizi tam anlamıyla yerine getiremiyoruz. Malazgirt terör bölgesidir. Zaten can güvenliğim yokken bir de Malazgirt'e atanmam düşündürücüdür. Doğu'da görev yapmama rağmen beni tekrar Malazgirt'te atadılar. Bir süre dinlenecek ve ailemi de alıp batıya yerleşeceğim" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bozkurt: 'Onurumla İstifa Ettım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement