Boztepe İlçesiden Gönül Elçisi Projesine Destek - Son Dakika
Güncel

Boztepe İlçesiden Gönül Elçisi Projesine Destek

Boztepe İlçesiden Gönül Elçisi Projesine Destek

Valimizin eşi Kevser Çakacak başkanlığında düzenlenen Gönül Elçileri ve Koruyucu Aile Projesine Boztepeliler yoğun ilgi gösterdi.

04.05.2013 15:07

Boztepe Gazi Osman Öztürk İlköğretim Okulu'nda düzenlenen toplantıya İlçe Kaymakamı İbrahim Cengiz, Belediye Başkanı Ramazan Aydın ve ilçe protokolü ile hanımlar katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Valimizin eşi Kevser Çakacak, Devletimizin koruması altındaki çocukları insani ve manevi duygularla dolu bir nesil olarak yetiştirmek onları her türlü kötülüklerden korumak ülke olarak, vatandaş olarak, anne ve baba olarak hepimizin ortak görevi olduğu söyledi.

Toplantının amacının geleceğimiz olan çocuklarımız için başlatılan Gönül Elçileri ve Koruyucu Aile Projeleri'nin tanıtımını yapmak olduğunu belirten Valimizin eşi Kevser Çakacak; "Kırşehir il merkezimiz olsun ilçelerimiz olsun ve sunum yaptığımız birçok kurumlar olsun gerçekleştirdiğimiz toplantılarda projelerimizi anlattık ve gördük ki hakikaten gönülden gönüllere yol açan Kırşehir halkımız bu konuda da gönlünü bizlere açtı. Ve gördük ki bu proje ne kadar yerinde ne kadar ihtiyaç duyulan karşılıklı buluşmalara sebep oluyor.

Kurumlarımızda kalan çocuklarımıza devlet olarak maddi manevi hiç eksiksiz hizmet veriyoruz ama sizde bilirsiniz ki akşam olduğunda hepimiz evimizin yolunu tutar ve evimizde, yuvamızda, eşimizle, çocuklarımızla sıcak bir yuvada bir çatı altında toplanır ve her şeyimizi paylaşıp destek olup birlikte olmaktan güç alırız. Koruyucu Aile Projesi sayesinde sadece bir çatıya ihtiyacı olan bu çocuklarımızı artık önümüzdeki günlerde ailelerimizle buluşturmaya başlayacağız," dedi.

Bizler bu görevlerimizi zaten hayatımızın her anında seve seve yapıyoruz diyen Valimizin eşi Kevser Çakacak konuşmasına şöyle devam etti.

"Şu anda bu salonda bulunmamız bile her birimizin gönül elçisi olduğumuzu gösteriyor. Hepimizin kendi çapında yapacağı bir şeyler vardır. Sizlerden istediğimiz birazdan uzman arkadaşlarımızın size yapacağı sunumu ve konuyu çevrenizdekilere anlatmanız, projenin birçok kişiye ulaşması ve anlaşılmasına katkı sağlamanızdır. Çünkü onlar yarının büyükleri olacak çocuklarımızdır. Büyümeden, geç kalmadan onları koruyucu ailelerle buluşturup hayata hep birlikte hazırlamaktır."

Projenin Sayın Başbakanımızın değerli eşleri Emine ERDOĞAN Hanımefendi'nin himayelerinde başlatıldığını ifade eden Valimizin eşi Kevser Çakacak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yürütülen bu projenin illerde koordinasyonunu, uygulanmasını, anlatılmasını ve tanıtılmasını Vali eşlerinin yaptığını belirtti.

Boztepelilerin yoğun ilgi gösterdiği Gönül Elçileri ve Koruyucu Aile Projeleri tanıtım toplantısı uzmanlar tarafından katılımcılara bilgiler verilmesi il sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Boztepe İlçesiden Gönül Elçisi Projesine Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement