Brisa'dan Kampanya - Son Dakika
Güncel

Brisa'dan Kampanya

Brisa\'dan Kampanya

Bridgestone Servis Merkezi, 11-14 Kasım tarihlerinde düzenleyeceği ücretsiz etkinlikle uzun yol otobüs kaptanlarını, mevcut lastiklerinin durumu hakkında bilgilendirecek.

07.11.2014 12:04  Güncelleme: 12:09

Bridgestone Servis Merkezi, 11-14 Kasım tarihleri arasında düzenleyeceği ücretsiz etkinlikle uzun yol otobüs kaptanlarını, mevcut lastiklerinin durumu ve kaplama zamanları hakkında bilgilendirecek.

Brisa'dan yapılan açıklamaya göre şirket, uzun yol otobüs şoförlerini kullandıkları lastiklerin genel durumu ve kaplama ihtiyaçları ile ilgili bilgilendirmek amacıyla Esenler Büyük İstanbul Otogarı'nda bulunun Bridgestone Servis Merkezi'nde ücretsiz bir etkinlik düzenliyor.

Etkinliğe katılan kaptanlara, Brisa'nın 2010 yılında ürün gamına eklediği Bandag markasıyla sunduğu kaplama hizmetlerinin sağladığı tasarruf ve faydalar ile kaplama süreçlerinin nasıl yürütüldüğü hakkında detaylı bilgi ve danışmanlık verilecek. Ayrıca Brisa'nın 25 Aralık tarihine kadar devam edecek olan sabit fiyatlı özel kampanyası kapsamında, 2 adet lastiğine kaplama yaptıran tüm otobüs şoförlerine, 1 adet "Kaptanın mola sandalyesi" hediye edilecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Brisa'dan Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement