Bu Fendi Çantalar Sadece Bellomarco'da - Son Dakika
Güncel

Bu Fendi Çantalar Sadece Bellomarco'da

Bu Fendi Çantalar Sadece Bellomarco\'da

Bottega Veneta ve Marc Jacobs gibi, lüks ile özdeşleşmiş markaların son tasarımları, akıl almaz çeşitliliğiyle Türkiye'de sadece Bellomarco'da.

18.10.2012 13:21  Güncelleme: 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin ilk online lüks alış veriş sitesi olan www.bellomarco.com ile Fendi'nin, ulaşılması zor çantalarına sahip olabilirsiniz.

Ünlü İtalyan markası Fendi'nin Chameleon El Çantası, 3.695 TL fiyatı ve aynı gün kargo avantajıyla www.bellomarco.com'da.

Chameleon el çantası, altın rengi logo baskılı donanımı ve deri yüzeyiyle zarif tavrını, tarzına yansıtan kadınlara hitap ediyor.

Bellomarco'nun ürün gamında yer alan diğer markalar ise şöyle, Burberry, Gucci, Prada, Versace Jeans, Miu Miu, Dolce&Gabanna, Bottega Veneta, Casadei, Chloe, Dior, Blumarine, Marc Jacobs, Lanvin, Hogan, Stella Mc Cartney, Tod's, Ferre, Bvlgari, Zanotti, Ermanno Scervino, Givenchy, Just Cavalli, Paciotti, Richmond, Sergio Rossi, Yves Saint Laurent.

www.bellomarco.com www.facebook.com/bellomarco.com

Bellomarco Hakkında: Türkiye'nin ilk online lüks alışveriş sitesi olan Bellomarco, her ikisi de mühendis olan Erkan Aydoğmuş ve Metin Kurtyılmaz projesidir. Bellomarco'da satılan tüm ürünler orijinal; garantili ve sertifikalıdır. Büyük çoğunluğu İtalya, Almanya ve Fransa'dan gelen ürünler son tüketiciyle buluşuna dek doğru koşullarda saklanır ve özenle paketlenir. Bir tedarikçi olarak, Türkiye'de bulunması zor modelleri, bol çeşitlilikte sunan Bellomarco, stoktan satış özelliğiyle aynı gün kargo avantajı sunmaktadır.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Bu Fendi Çantalar Sadece Bellomarco'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement