Esenyurt Belediye Başkanı Gazetecilerin Fotoğrafını Çekti - Son Dakika
Güncel

Esenyurt Belediye Başkanı Gazetecilerin Fotoğrafını Çekti

Esenyurt Belediye Başkanı Gazetecilerin Fotoğrafını Çekti

Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla program düzenleyen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, basın mensuplarının fotoğrafını çekti.

10.01.2014 18:09  Güncelleme: 18:24

Esenyurt Belediyesi tarafından, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla program düzenlendi. Programda fotoğraf makinesini eline alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, basın mensuplarının fotoğrafını çekti.

Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun yanı sıra yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

"YEREL BASINIMIZIN SIKINTILARI BİTMİYOR"

Program öncesi kısa bir konuşma yapan Kadıoğlu, "Yerel basınımızın sıkıntıları yıllardır bitmiyor. Çektiğiniz sıkıntıları hep söylüyoruz ama bir türlü çözüm bulunamıyor. Biz bu 10 yıl içinde elimizden geldiğince, gerek yerel basınla ilgili, hiçbir arkadaşımıza bugüne kadar sırtımızı dönmeyerek bugünlere gelmek gibi bir güzelliği yaşadık. Bunlar sizin sorunlarınızı çözmüyor. Basın biraz çile mesleği. Bugüne kadar böyle geldi ama umuyorum ki bundan sonraki yıllar daha güzel olsun. Birçok kişi buradan ekmek kazanıyor. Desteklenmesi gereken bir sektör" dedi.

Programda, yerel ve ulusal gazetelerin haberlerinin yer aldığı sergi açıldı. Kültür merkezinde bulunan kütüphanede ise 10 yıllık haber arşivi bulunan cilt hazırlandı. Arşiv, Necmi Kadıoğlu tarafından basın mensuplarına tanıtıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Esenyurt Belediye Başkanı Gazetecilerin Fotoğrafını Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement