Bu Kez Okul Arkadaşlarına Anlattı - Son Dakika
Güncel

Bu Kez Okul Arkadaşlarına Anlattı

Bu Kez Okul Arkadaşlarına Anlattı

Timur Koç, ev, kahve, sokak, mahalle dolaşıyor.

02.09.2013 11:48

CHP Çayırova Belediye Başkan Aday Adayı Timur Koç, Çayırova Yeni Mahalle, Gaziler Caddesi'nde bir kahvehanede, o bölgede ikamet eden çocukluk, okuldan arkadaşları ve vatandaşlara adaylığı ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Buradaki bir çok insanın Çayırova'nın kuruluşuna ve geçmişte yaptıkları hizmetlere yakından tanık olduklarını vurgulayan Koç, gelecek dönem için yeni projeler için destek istedi.

Vatandaşlar, gazi ve Menderes caddelerinin gelişemediğini, bölgede en geri caddeler konumuna düştüklerini, Çayırova'nın sınırlarına sahip çıkılmadığını, tüm yükünü çektikleri Arçelik'in bile Tuzla'ya bağlandığını dile getirdiler.

Koç konuşmasında, bölgenin en sıkıntılı yerlerinden biri, Yeni Mahalle olduğunu, Fatih Caddesinin de gelişmesine rağmen yoğun trafik yüzünden esnafın çok sıkıntılı olduğunu, göreve gelmeleri durumunda her mahallenin sorunlarını masaya yatırıp en mantıklı ve kabul edilebilir çözümler üreteceklerini söyledi. Koç, Çayırova için düşündüğü projeler hakkında da bilgiler verdi.

Koç, çocukluğunun ve hayatının geçtiği bu bölgede, tanıdık tanımadık herkesin kapısını çalacağını, model bir Çayırova projesi için destek isteyeceğini de vurguladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bu Kez Okul Arkadaşlarına Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement