Bucaspor, İskender'i Satmıyor - Son Dakika
Güncel

Bucaspor, İskender'i Satmıyor

Bucaspor, İskender\'i Satmıyor

Bucaspor, Süper Lig ve PTT 1. Ligden birçok takımın transfer etmek istediği golcüsü İskender Alın'ı satmayacak.

16.01.2015 11:59  Güncelleme: 12:02

Bucaspor, Süper Lig ve PTT 1'inci Lig'den birçok takımın transfer etmek istediği golcüsü İskender Alın'ı satmayacağını açıkladı. Teknik direktör Mustafa Bahadır, oyuncusunun kafasının karıştığını belirterek, "İskender, hücum hattında bizim en büyük kozumuz. Özellikle Süper Lig'den taliplerin olması futbolcunun kafasını bulandırdı. Kendisini bu sezon hiçbir yere bırakamayız. Doğal olarak her futbolcu Süper Lig'e gitmek ister. İskender de istiyor. Ama bu yeni sezonda mümkün olabilir" diye konuştu.

Golcüsünü motive etmeye çalıştığını anlatan Bahadır, Çağlar ve Batuhan'a da ciddi taliplerin olduğunu vurguladı. Yönetimin de kimseyi satmaya sıcak bakmadığını dile getiren Mustafa Bahadır sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yönetimimiz kimseyi göndermeyecek. 2 yıl transfer yasaklıyız. Bu sezon çok kritik bir konumdayız. Önce ligi kurtaralım daha sonra transfer düşünülür. Her futbolcuya ihtiyacımız var. Futbolcularımdan kulaklarını transfere kapatmaları istedim. Herkes kendini Bucaspor'un başarısı için verecek." - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor, İskender'i Satmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement