Bülent Keneş'ten Ariel Şaron Düzeltmesi - Son Dakika
Güncel

Bülent Keneş'ten Ariel Şaron Düzeltmesi

Bülent Keneş\'ten Ariel Şaron Düzeltmesi

Todays Zaman Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş, Ariel Şaron'un ölüm haberindeki "Çığır açan lider" ifadesi nedeniyle açıklama yapmak zorunda kaldı.

12.01.2014 01:10  Güncelleme: 01:12

Zaman Gazetesinin İngilizce yayını Todays Zaman, Ariel Şaron'un ölüm haberlerinin verildiği dış kaynaklı haberlerde sosyal medyada infiale neden olan bir hataya imza attı.

AP kaynaklı bir haberde Ariel Şaron için kullanılan "Çığır açan lider" ifadesi ve Reuters kaynaklı bir haberde geçen "O gerçek bir liderdi" ifadeleri okuyucular tarafından tepkiye neden oldu. Tepkiler üzerine haber metinlerinden bu ifadeler çıkarılıp haber edit edildi.

KENEŞ AÇIKLAMA YAPTI: EDİTÖRÜN HATASI

Sosyal medyada skandal olarak yorumlanan ve tepki toplayan bu haberler üzerine Todays Zaman genel yayın yönetmeni Bülent Keneş twitter üzerinden bir açıklama yapmak zorunda kaldı.

Açıklamasında söz konusu haberlerin gazete editörünün hatası olduğunu, haber metninin editörler tarafından okunmadan yayına verilmesinden kaynaklandığını ifade etti. Durumun farkına vardıktan sonra söz konusu ifadelerin haber metininden çıkarıldığını söyledi.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Bülent Keneş'ten Ariel Şaron Düzeltmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • MURAT: CEMAATİN NEDEN İSRAİLİN İSTEMEDİGİ TAYYİP ERDOGANI ZOR DURUMDA BIRAKABİLMEK İÇİN YAPTIKLARINI GÖRÜYORUZ. BU CEMAAL ÇIKARI İÇİN ALLAH PEYGAMBERİ KULLANIP HERŞEYİ YAPAR, İNSANLARIN YATAKODALARINA KADAR GİRER. İNSANLARI AŞAGILAR REZİL EDER SUÇSUZ YERE YARGILATIR. BU CEMAAT ÇOK TEHLİKELİ TÜRKİYEDEN ACİLLEN BİTİRİLMESİ LAZIM. CEMAATİN YAYIN ORGANLARI DERSANELERİ ACİLLEN KAPATILMASI LAZIM. ERDOGANI GÖNDERİP KENDİ ADAMLARINI YÖNETİME GETİRMEK İSTİYORLAR BUNU İYİ GÖRMEK LAZIM. NEKADAR YOLSUZLUK YAPSADA OYUM SONUNA KADAR AKPARYİYE. ŞUANA KADAR HİÇ AK PARTİYE OY ATMADIM. ERDOGANI BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE TAŞIMAMIZ LAZIM. 15 3 Yanıtla
  • çarşı: inadına akp 12 4 Yanıtla
  • cevdet yıldız: bu güne kadar islama ve insanlığa hizmet ettiğni sandığımız için bizde onlara hizmet etttik.allah hatamız varsa affetsin hepimizi. ne acı günler .çabuk biter inşaallah... 11 4 Yanıtla
  • hasan: bunlar israil uşağıdırlar unutmayın 9 4 Yanıtla
  • Diyarbakırlı: Müslüman katillerine dua müslümanlara beddua ya Rabbim bu günlerimide görecektik. 10 1 Yanıtla
  • mustafa: yanlılşlık olmuş muş yalana bak İNSANIN FİKRİ NEYSE ZİKRİDE O DUR 6 3 Yanıtla
  • MEHMETKARAABALİ: bun lar fitneci kendilerine dokununca gerçek yüzleri ortayaçıktı hangi müslümana veyahut eza ve cefa gören din kardeşimize el uzattılarmı ama lübnan kasabını övüyor sonra editör yanlış yapmış kimi inan dıracakn BASİT BİR HABERMİ YANİ KATİL GEBERMİŞ SEN DE ÖVÜYORSUN SONRAHATA KİM İNANIR BU YORUM LARI OKUMAZSINIZ AMA HER KEŞİN BİR HESABIVAR BİRDE GERÇEK HESAP GÜNÜNÜN SAHİBİNİM HESABI VAR BİZ MAVİ MARMARADA GÖRDÜK KİM KİMİN YANINDA HA OKADAR ALİM VAR YÜRKİYEDE NEDEN YURT DIŞINA ÇIKMADILAR HOCANIZ MADEM ÖZLEM ÇEKİYOR GELSİN ARTIK SONRA NEDEN ABD HİCAZA GİDEMEZMİYDİ YALAN DOLAN BİRAZDA SEN OYALAN MI 2 1 Yanıtla
  • SİNAN BARIN: madem yanlış manşet attınız ALSANA MANŞET MÜSLÜMANSANIZ YAZARSIN CAKMA HOCA KÖPEK GEBERDİİ 1 0 Yanıtla

Advertisement