Bünyan'da Yol İyileştirme Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Bünyan'da Yol İyileştirme Çalışmaları Devam Ediyor

Bünyan\'da Yol İyileştirme Çalışmaları Devam Ediyor

Bünyan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezindeki yolları tarayarak bozuk bölgelerde yama çalışması yapıyor. Yol iyileştirme çalışmaları kapsamında asfalt yama ekipleri, altyapı çalışmaları, hava şartları ve kullanımdan dolayı bozulan güzergahlarda düzenlemeler yapıyor. Çalışmalar yaz ayları boyunca devam edecek ve tüm yollar kış ayları için hazır hale getirilecek.

24.08.2023 15:11

Bünyan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından belirlenen program dahilinde ilçe merkezimizdeki yollar ring halinde tarayarak bozuk bölgelerde yama çalışmasını yapılıyor.

Bünyan genelinde yapılan yol iyileştirme çalışmaları çerçevesinde asfalt yama ekipleri; altyapı çalışmaları, hava şartları ve kullanımdan dolayı bozulan ve deforme olan güzergahlarda yol iyileştirme düzenlemeleri yapıyor.

Yaz ayları boyunca çalışmaların ilçe genelinde devam edeceğini bildiren Başkan Altun, "Kış ayları öncesi ilçemiz genelinde çalışmaları tamamlayarak tüm yollarımızı kış ayları için hazır hale getireceğiz" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bünyan'da Yol İyileştirme Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement