İYİ Parti Kocaeli Gebze Belediyesi'nde Burcu Çetinkaya Dedi! Peki Burcu Çetinkaya Kimdir? - Son Dakika
Güncel

İYİ Parti Kocaeli Gebze Belediyesi'nde Burcu Çetinkaya Dedi! Peki Burcu Çetinkaya Kimdir?

İYİ Parti Kocaeli Gebze Belediyesi\'nde Burcu Çetinkaya Dedi! Peki Burcu Çetinkaya Kimdir?

31 Mart 2019 yılında yapılması planlanan yerel seçimlerde, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kocaeli Gebze Belediyesi'nde Başkan adayının Burcu Çetinkaya olduğunu açıkladı. Peki Burcu Çetinkaya kimdir? İşte Çetinkaya hakkında merak edilenler...

08.01.2019 17:13  Güncelleme: 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart 2019 yılında yapılması planlanan yerel seçimlerde, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kocaeli Gebze Belediyesi'nde Başkan adayının Burcu Çetinkaya olduğunu açıkladı. Peki Burcu Çetinkaya kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir?

BURCU ÇETİNKAYA KİMDİR?

Aslen Tekirdağlı olan Burcu Çetinkaya 2000 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakütesi'nden mezun oldu. 2001-2004 yılları arasında Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesinde Anestezi ve Reanimasyon İhtisası , 2004-2009 yılları arasında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum İhtisasını tamamlayan Çetinkaya, Kocaeli Gebze'de özel bir hastanede doktorluk yapıyor.

İYİ Parti Kocaeli Gebze Belediyesi'nde Burcu Çetinkaya Dedi! Peki Burcu Çetinkaya Kimdir?

"GEBZEMİZİN BU SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ"

Burcu Çetinkaya, belediye başkan adaylığıyla ilgili şunları söyledi: "Gebzemiz hem ekonomisi hem bünyesinde barındırdığı önemli kurum ve kuruluşlar hem de coğrafi yeri ile çok önemli bir kent. Bu kadar önemli olan bir kent eski belediyecilik anlayışı ile yönetilemez. Çağın gereği olan yeni nesil belediyecilik anlayışı hep birlikte Gebze'yi akıllı bir kent yapacağız. Bunun için de başta odalar olarak sizlerin destek ve önerilerini bekliyoruz. Gebzemizin trafik başta olmak üzere birçok sorun ve sıkıntısı var. Alanında uzman olan ekibimle tüm bu sorun ve sıkıntıları çözecek projelerle Gebzemizin bu sorunlarını çözeceğiz"

Son Dakika Güncel İYİ Parti Kocaeli Gebze Belediyesi'nde Burcu Çetinkaya Dedi! Peki Burcu Çetinkaya Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement