Burdur'da Milli Egemenlik Konseri - Son Dakika
Güncel

Burdur'da Milli Egemenlik Konseri

Burdur\'da Milli Egemenlik Konseri

Burdur Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu Milli Egemenlik Konseri Verdi.

22.04.2011 13:50  Güncelleme: 13:51

Burdur belediyesi türk halk müziği topluluğu milli egemenlik konseri verdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 91. Yıldönümü nedeniyle Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans ve Sergi Merkezi'ndeki konsere Vali Yardımcısı Osman Okay, Milletvekili Bayram Özçelik, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Başkan Yardımcıları Serdar Başgül ve Hasan Duygulu, Milli Eğitim Müdürü Recep Yiğit, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Şimşek ile Burdurlular katıldı.

Yaklaşık iki saat süren konserde Türk Halk Müziğinin seçkin eserleri seslendirildi. Konser öncesinde Cumhuriyet İlköğretimokulu Anasınıfı öğrencilerinden oluşan Ritim Grubunun şovu büyük ilgi gördü. 41 Öğrenciden oluşan grup seyircilerden büyük alkış aldı. Anasınıfı öğrencilerinden Mehmet Karakaya 'Elif'in Kağnısı', Burak Kozak 'Türk Çocuğu Diyor ki' isimli şiiri okudular. Cumhuriyet İlköğretimokulu Folklör ekibinin gösterisi de büyük alkış aldı.

Konserde Burdur Belediyesi Bandosu da Gençlik Marşı, Harp okulu Marşı, Alay Marşı, Eskişehir Marşı, Yol Marşı ve İzmir'in Dağlarında isimli eserleri seslendirdi. Konser Sonunda Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya Topluluk Şefi Peyami Yengin'e çiçek vererek teşekkür etti. Akkaya Toplulukta her meslek grubundan Burdurlunun bulunduğunu belirtti Akkaya "Belediye Koromuz gönüllü bir birliktelik, Öğrenci, Memur, esnaf, emekli, işçi, ev kadını yani burada halk var, zaman ayırıyorlar, fedakarlık yapıyorlar ayrı ayrı hepsini tebrik ediyorum, aynı şekilde Bandomuzda gönüllü bir şekilde hizmet veriyor onlarada teşekkür ediyorum. " dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Burdur'da Milli Egemenlik Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement