BURSA Arkadaşını kafeterya önünde öldürdü - Son Dakika
Güncel

BURSA Arkadaşını kafeterya önünde öldürdü

Arkadaşını kafeterya önünde öldürdüBursa'da aralarında husumet bulunduğu öğrenilen ve bir kafeteryada karşılaşan Sinan Özkan ile Ö.D. arasında tartışma çıktı.

12.07.2019 18:23  Güncelleme: 18:26

Arkadaşını kafeterya önünde öldürdü

Bursa'da aralarında husumet bulunduğu öğrenilen ve bir kafeteryada karşılaşan Sinan Özkan ile Ö.D. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine karın boşluğundan yaralanan Sinan Özkan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay merkez Yıldırım İlçesi Esenevler Mahallesi'nde meydana geldi. Aralarında husumet bulunduğu öğrenilen Sinan Özkan (32) ile Ö.D., bir kafeteryada karşılaştı. İkili arasında önce kafeteryada sözlü tartışma başladı, daha sonra tartışma kavgaya dönüştü. İkilinin arasında çıkan tartışma sonrasında belinden tabancasını çıkaran Ö.D, Sinan Özkan'ı karnından yaralayarak olay yerinden kaçtı. Civar sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Sinan Özkan'ın ilk müdahalesi olay yerinde yapıldı. Ağır yaralı olarak Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Sinan Özkan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinden kaçan Ö.D., Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

BURSA Arkadaşını kafeterya önünde öldürdü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BURSA Arkadaşını kafeterya önünde öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement