Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey'den Öğretmenler Günü Ziyareti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey'den Öğretmenler Günü Ziyareti

24.11.2025 17:03  Güncelleme: 18:20

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Öğretmenler Günü dolayısıyla çeşitli okulları ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi. Bozbey, öğretmenlerin emeklerinin değerini vurguladı ve kötü muameleleri kınadı.

(BURSA)– Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, öğretmenleri okullarında ziyaret etti. Bozbey "Öğretmenliğin ne kadar kıymetli olduğunu asla unutmamalıyız. Gençlere aktardıkları bilgiler, onlara sundukları doğru yönlendirmeler paha biçilemez. Emekleriniz için ne kadar teşekkür etsek azdır" diye konuştu.

Öğretmenler Günü dolayısıyla Görükle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Cumhuriyet Anadolu Lisesi ve Nihat Aslanoba Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, öğretmenlerle bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan "Bursa'nın Eğitim Efsaneleri" kitabını eğitimcilere hediye eden Bozbey, okulların kütüphanelerine Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen ve kent eserlerini içeren Bursa Kitaplığı'nı da inceledi.

"Zor koşullarda öğretmenlik yaptığınızı biliyoruz"

Öğretmenlik, hekimlik ve yargıçlık mesleklerinin kendisi için kutsal meslekler olduğunu belirten Bozbey, öğretmenlerin bir çocuğun hayatına dokunup geleceğini parlak hale getirebileceğini vurguladı. Böylece sadece bireylerin değil, kentin ve ülkenin yarınlarının da umutla dolacağını dile getiren Bozbey, "Öğretmenliğin ne kadar kıymetli olduğunu asla unutmamalıyız. Gençlere aktardıkları bilgiler, onlara sundukları doğru yönlendirmeler paha biçilemez. Emekleriniz için ne kadar teşekkür etsek azdır. Ayrıca öğretmenlere yapılan kötü davranışları da kınıyorum. Bu mesleğin kutsallığını tüm toplumumuzun idrak etmesi şart. Zor koşullarda öğretmenlik yaptığınızı biliyoruz. Yanlış davranışları tüm öğretmenlerimiz adına kabul etmiyoruz" dedi.

Öğrenciler tarafından 'Büyük Başkan' tezahüratlarıyla karşılanan Bozbey, gençlerle fotoğraf çekinip sohbet etti. Mezun olduğu Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde kendi sınıfını da ziyaret eden Başkan Mustafa Bozbey'e, günün anısına Okul Müdürü tarafından 1593 numaralı kayıt belgesi hediye edildi.

Okullarda görev yapan öğretmenler ise Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmadığı için teşekkür etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey'den Öğretmenler Günü Ziyareti - Son Dakika


Advertisement