Bursa'da 2015'in İlk Bebeği Doğuştan Bursasporlu - Son Dakika
Güncel

Bursa'da 2015'in İlk Bebeği Doğuştan Bursasporlu

Bursa\'da 2015\'in İlk Bebeği Doğuştan Bursasporlu

Bursa'da, yeni yılın ilk bebeği Yalçın ve Keziban Kayaoğlu çiftinin bebeği oldu.

01.01.2015 05:19

Bursa'da, yeni yılın ilk bebeği Yalçın ve Keziban Kayaoğlu çiftinin bebeği oldu. 3 kilo 800 gram ağırlığında dünyaya gelen erkek bebeğe Ayaz ismi verildi. Koyu Bursasporlu olan çift Ayaz bebeğe yeşil-beyaz battaniyeye sararak, "Oğlumuz doğuştan Bursaspolu oldu" dedi.

Bursa'da özel bir hastanede saat 00.03'de doğan bebek Bursa'da yeni yılın ilk bebeği oldu. Ters geldiği için Op.Dr. Orhan Orhan tarafından sezaryenle alınan Yalçın ve Keziban Kayaoğlu çiftinin ilk çocuğu olan bebeğe ailesi Ayaz ismini verdi. Dünyaya 3 kilo 800 gram olarak gelen ve sağlıklı olduğunu söyleyen Op.Dr. Orhan Orhan " Keziban hanımın suyu geldikten sonra hastanemize geldiler. Bebeğin ters geldiğini görünce sezaryenle almak zorunda kaldık. Saat 00.03'de dünyaya gelen Ayaz bebek 2015'in ilk bebeği ve doğuştan Bursasporlu." dedi.

İlk çocuğunu kucağına aldığı için çok mutlu olduğunu belirten anne Keziban Kayaoğlu "2015 çok güzel bir hediye getirdi. aynı zamanda Bursasporlu olduğu için çok mutluyuz" dedi.

Mutluluğunu kelimelerle anlatamayacağını ifade eden baba Yalçın Kayaoğlu ise "İnşallah vatana, millete, Bursa'ya, Bursaspor'a şans getirir." dedi. Baba Kayaoğlu ileride takım değiştirirse ne yaparsınız sorusuna " Oğlum takım değiştirmez, o doğuştan Bursasporlu." cevabını verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da 2015'in İlk Bebeği Doğuştan Bursasporlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement