Bursa'da Otomobil ve Hafif Ticari Araç Çarpışması Sonucu 4 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Otomobil ve Hafif Ticari Araç Çarpışması Sonucu 4 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Bursa\'da Otomobil ve Hafif Ticari Araç Çarpışması Sonucu 4 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde geçen ay meydana gelen kazada, otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, anne ve babası ise yaralandı. Güvenlik kamerası görüntülerinde, kaza anı ve çevredeki insanların yardıma koştuğu anlar yer alıyor.

12.05.2024 17:42

Bursa'da geçen ay otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 4 yaşındaki çocuğun öldüğü, anne ve babasının yaralandığı kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde, merkez Nilüfer ilçesinde 11 Nisan'da Birol Bahadır'ın kullandığı 16 VEC 523 plakalı hafif ticari araca, evlerinin bulunduğu Ataevler Mahallesi Belde Sokak'ta H.B. (28) yönetimindeki 16 ARL 705 plakalı otomobilin yandan çarptığı görülüyor.

Kayıtlarda, Mert Bahadır'ın hayatını kaybettiği, anne ve babasının ağır yaralandığı kazanın ardından çevredekilerin araçtakilerin yardımına geldiği yer alıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bursa'da Otomobil ve Hafif Ticari Araç Çarpışması Sonucu 4 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement