Bursa'dan Bayrampaşa'ya Bilgi Paylaşımı - Son Dakika
Güncel

Bursa'dan Bayrampaşa'ya Bilgi Paylaşımı

Bursa\'dan Bayrampaşa\'ya Bilgi Paylaşımı

Semih Pala, Bayrampaşa Kent Konseyi Başkanı Doğan Bakırcı ve yürütme kurulu üyelerini makamında ağırladı.

01.10.2012 15:36

Bayrampaşa Kent Konseyi Başkanı Doğan Bakırcı, Bursa'da yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler aldı. Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Enes Battal Keskin, Bursa Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi Lütfi Taşçı ve Spor Çalışma Grubu üyesi Hasan Özyıldırım'ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Bursa Kent Konseyi Başkanı Pala, Bayrampaşa Kent Konseyi üyelerinde gördükleri şevkle mutlu olduklarını ifade etti. Her belediyenin olduğu yerde kent konseylerinin oluşturulmasını ve aktif bir şekilde işletilmesini arzu ettiklerini kaydeden Pala, Bayrampaşa Kent Konseyi'nin başarılı olması için bilgi paylaşımında bulunmaya hazır olduklarını söyledi.

Bursa'nın kültür ve tarihimizde önemli bir şehir olduğunu anlatan Pala, Osmanlı Devleti'ne İstanbul'dan önce başkentlik yapmış olan bölgenin günümüzde hem kesimden insanı barındırdığını belirtti. İstanbul ve Bursa'nın, Türkiye'nin en önemli işleyen aksları olduğunu ifade eden Pala, iki şehrin son ulaşım yatırımlarıyla artık bütünleştiğini dile getirdi. Bursa Kent Konseyi hakkında bilgi veren Pala, "4 meclis, 34 çalışma grubu ve yüzlerce gönüllüyle Türkiye'ye örnek bir Bursa markası oluşturduk. Kent konseyi kavramını Bursa olarak başarılı bir şekilde hayata geçirdik. Toplumsal denge çizgisi anlayışıyla herkese ve her kesime açık çalışıyoruz. Görev geldiğimiz günden bu yana 36 ayda 4 binden fazla faaliyet düzenledik" dedi.

Bayrampaşa Kent Konseyi Başkanı Doğan Bakırcı ise 6 ay önce yönetim olarak göreve geldiklerini, yönetimlerinde kent konseyi konusunda tecrübeli isimlerin bulunduğunu söyledi. Kent konseyi olgusunu en iyi şekilde yürütüp, başarılı olmak istediklerini belirten Bakırcı, "Yaptığımız araştırmalarda Bursa Kent Konseyi'nin en çok tanınan ve başarılı olan kent konseyi olduğunu gördük. Bu bağlamda hem sizlerle tanışmak hem de tecrübelerinizden istifade etmek istedik. Projeleriniz hakkında bilgi alarak ilçemizde bunlara yakın çalışmalar yapmayı düşünüyoruz" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Bayrampaşa Kent Konseyi Başkanı Bakırcı tarafından Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala'ya çeşitli hediyeler takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bursa'dan Bayrampaşa'ya Bilgi Paylaşımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement