Bursa, Eker ile Sağlıklı Yaşam İçin Koşuyor - Son Dakika
Güncel

Bursa, Eker ile Sağlıklı Yaşam İçin Koşuyor

Bursa, Eker ile Sağlıklı Yaşam İçin Koşuyor

Eker I Run Koşusu, Bursalı sporseverleri bir araya getiriyor.

16.09.2014 15:55  Güncelleme: 15:56

21 Eylül Pazar günü düzenlenecek olan koşu 15K, 5K ve Minik Adımlar olmak üzere 3 ayrı parkurdan oluşuyor.

"Sağlıklı Yaşam İçin Koş" sloganı ile hayata geçirilen Eker I Run Koşusu'nun sosyal sorumluluk partneri ise Koruncuk Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı. Yapılan her kayıttan 5 TL Koruncuk Vakfı'na bağışlanacak…

Eker'in spora ve sporcuya desteği sürüyor. Maraton takımı "Eker I Run Team" ile katıldığı tüm yarışlardan dereceler ile dönen Eker, 21 Eylül Pazar günü Bursa'da Eker I Run Koşusu'nu düzenleyerek, Bursalı sporseverleri bir araya getirmeyi amaçlıyor.

"Sağlık Yaşam İçin Koş" sloganı ile hayata geçirilen Eker I Run Koşusunun tanıtımı, 16 Eylül günü, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Dr. Süleyman Şahin, Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Cemal Vardar, Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Karadeniz, Eker I Run Koşusu Koordinatörü Prof. Dr.Tayfun Carlı, Eker Süt Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Nevra Eker ile Eker Meydan Koordinatörü Ece Eker'in de katılımı ile EkerPark Kafe'de gerçekleşti.

Konuşmasına desteklerden dolayı teşekkür ederek başlayan Spor İl Müdürü Dr. Süleyman Şahin, Eker'e de sporu teşvik ettiği için ayrıca teşekkür etti. Eker I Run Koşusu Koordinatörü Prof. Dr. Tayfun Carlı ise parkurun zorluğunu ifade ederken Uludağ manzarası eşliğindeki koşunun güzelliğine de vurgu yaptı. Eker Meydan Kordinatörü Ece Eker de toplantıda "Minik Adımlar" projesi ile ilgili bilgi verdi.

7'den 70'e herkesin katılabileceği yarışın toplam ödülünün 12 bin TL olduğunu hatırlatan Eker Süt Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Nevra Eker, Bursa'da ilk defa özel bir firma tarafından yapılan bu yol koşusuna herkesi davet etti:

"Herkesi sağlıklı yaşamaya ve spor yapmaya davet ediyor, yarışımıza bekliyoruz"

Online kayıtlar 20 Eylül'e kadar açık

15K, 5K ve Minik Adımlar olmak üzere 3 ayrı parkurdan oluşan yarış için online kayıtlar 19 Eylül 2014 tarihine kadar www.ekerkosu.com sitesinden yapılabiliyor. 19 Eylül'den sonra ise kayıtlar Eker Meydan Yeme İçme Merkezi'nde kurulacak kayıt masalarından yapılabilir.

Her kayıttan 5 TL Koruncuk Vakfı'na

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin de desteğiyle hayata geçirilecek olan yarışın sosyal sorumluluk partneri ise Koruncuk Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı. Yapılan her kayıttan 5 TL Koruncuk Vakfı'na bağışlanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bursa, Eker ile Sağlıklı Yaşam İçin Koşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement