Bursa'da düzenlenen 9.Otomobil Fuarına (OtoShow 2016) katılan HONDA Türkiye Genel Müdürü Mr. Hideto Yamasaki önemli açıklamalarda bulundu. 2016 yılı hakkındaki satışlarla ilgili bilgi veren Yamasaki, 2017 yılında yeni elektrikli otomobil modellerinin de müjdesini verdi.
Katıldığı 9. Otomobil Fuarı (OtoShow 2016) da gazetecilere açıklamalarda bulunan HONDA Türkiye Genel Müdürü Mr. Hideto Yamasaki, '2016'nın son 2 ayına girdik. Satışlarımız şuan gayet iyi gidiyor. Özellikle yeni Civic'in lansmanı ile satışlarımızı daha da güçlendiriyoruz. Bu sene 20 binin üzerinde otomobil satmayı planladık. Bu hedefimize de ulaşacağız. Hatta 2016 yılını 20 binin üzerinde otomobil satarak kapatmayı düşünüyoruz. 2016 yılı geçen yıla oranla muhtemelen aynı rakamlarla kapanacak gibi görünüyor. 2017 yılında, Türkiye pazarı zor olarak gözüküyor olsa da,,Türkiye'nin genel olarak otomobil pazarının güçlü olduğunu düşünüyor ve aynı zamanda da ekonomik olarak bu istikrarı sağlayacağımızı düşünüyoruz. Orta dönemde otomobil pazarının yüzde 10 civarında artış göstereceğinin düşüncesindeyiz.ödedi.
YENİ ELEKTRİKLİ MODELLERİN GELMESİ ÇOK OLASI
HONDA Türkiye Genel Müdürü Mr. Hideto Yamasaki, son zamanlarda gündemde olan elektrikli otomobiller ile ilgili de açıklama yaptı. Yamasaki, ' Honda, Hybird otomobil teknolojsinde çok ileri bir marka. Bu teknolojiyi de sürekli geliştiriyoruz. Türkiye'de daha önce civic ve clierty modeli ile Türkiye pazarına sunduk. Bundan sonra da yeni gelecek ÖTV regülasyonları ile birlikte yeni modeller üzerine çalışacağız. Yeni modellerimizin gelmesi çok olası.ö Diye konuştu.
Son Dakika › Güncel › Bursa Honda Türkiye Genel Müdürü Yamasaki, '2016 Yılını 20 Bin Otomobil Satarak Bitireceğiz' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?