Kavşağı Kana Bulayan Kazaya, Kırmızı Işıkta Geçen TIR Neden Oldu - Son Dakika
Güncel

Kavşağı Kana Bulayan Kazaya, Kırmızı Işıkta Geçen TIR Neden Oldu

Kavşağı Kana Bulayan Kazaya, Kırmızı Işıkta Geçen TIR Neden Oldu

Bursa'da 20 Mart gecesi İznik Kavşağı'nda, önce kamyonete ardından park halinde bulunan araca çaparak devrilen TIR'ın kırmızı ışıkta geçtiği ortaya çıktı.

23.03.2015 10:58  Güncelleme: 11:13

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde, 20 Mart gecesi, İznik Kavşağı'nda, önce kamyonete ardından 100 metre ileride park halinde bulunan hafif ticari araca çaparak devrilen TIR'ın kırmızı ışıkta geçtiği tespit edildi. Güvenlik kameraları tarafından tespit edilen kaza sonrasında, TIR'ın çarptığı kamyonetten fırlayan sürücü Yavuz Kaya'nın (28) yerde yattığı sırada, kavşakta beklemekte olan bir şehiriçi minibüsünün de yaralıya oralı olmadan hareket edip gitmesi de dikkat çekiyor.

TIR, KAMYONETE ÇARPTIKTAN SONRA KONTROLDEN ÇIKTI

Orhangazi'de ana yol üzerinde bulunan İznik Yolu Kavşağında Cuma gecesi Bursa'dan Yalova yönüne giden 25 yaşındaki Okan Ünsal yönetimindeki 10 Y 1537 plakalı TIR, hızla İznik Kavşağı'ndan geçmek istedi. Bu sırada, Orhangazi şehir merkezinden gelip İznik yoluna gitmek isteyen ve Yavuz Kaya yönetimindeki 16 VR 355 plakalı kamyonet, kendisine yeşil yanması ile birlikte kavşağı geçmek istedi. Hızla gelen TIR kamyonete çarptıktan sonra kontrolden çıktı. Yaklaşık 100 metre sürüklenen TIR daha sonra ana yol üzerindeki bir otelin önünde park halinde bulunan 06 HB 6114 plakalı hafif ticari araca çarptıktan sonra ters istikamete dönüp devrildi. TIR'In, İznik yolu kavşağında çarptığı kamyonet savrulunca, araç içersinden fırlayan Ak Parti Orhangazi İlçe Başkanı Mustafa Kaya'nın kardeşi olan Yavuz Kaya ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansa konan Yavuz Kaya, Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

GÜVENLİK KAMERALARI TESPİT ETTİ

Kaza sonrasında polis ekipleri çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Kavşaktaki bir apartmanın balkonunda bulunan bir güvenlik kamerası görüntülerinin kavşağı net şekilde gördüğünü belirleyen polis görüntüleri incelediğinde kazaya neden olan Okan Ünsal idaresindeki TIR'ın kırmızı ışıkta geçtiğini tespit etti. Öte yandan güvenlik kamerası görüntülerine kaza sonrasında ilginç de bir görüntü yansıyor. Aynı kavşakta bekleyen bir şehiriçi minibüsünün kazadan sonra yola savrulan yaralı Yavuz Kaya'nın yanından geçip gitmesi dikkat çekiyor.

Kazada yaralanan Yavuz Kaya'nın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kavşağı Kana Bulayan Kazaya, Kırmızı Işıkta Geçen TIR Neden Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • keskin viraj: Çılgın tırcı 0 0 Yanıtla

Advertisement