Bursa - Müezzinoğlu: Hastane Önünde Kan Anonsu Yapanlar, Sağlıkçı Değil Provokatördü - 2 - Son Dakika
Güncel

Bursa - Müezzinoğlu: Hastane Önünde Kan Anonsu Yapanlar, Sağlıkçı Değil Provokatördü - 2

Bursa - Müezzinoğlu: Hastane Önünde Kan Anonsu Yapanlar, Sağlıkçı Değil Provokatördü - 2

Müezzinoğlu: Hastane önünde kan anonsu yapanlar, sağlıkçı değil provokatördü (ek) MESLEKTAŞINI ELEŞTİRDİ Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa'nın Gürsu ilçesinde 21 Mayıs 2015'te zabıta memuru Fevzi Bekar'ın silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'ın adının verileceği Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi temel atma törenine katıldı.

13.10.2015 21:04

Müezzinoğlu: Hastane önünde kan anonsu yapanlar, sağlıkçı değil provokatördü (ek)

MESLEKTAŞINI ELEŞTİRDİ

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa'nın Gürsu ilçesinde 21 Mayıs 2015'te zabıta memuru Fevzi Bekar'ın silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'ın adının verileceği Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi temel atma törenine katıldı. Bursa Valisi Münir Karaloğlu ile Cüneyt Yıldız'ın annesi Sabiha, babası Ahmet, eşi Rana ve çocukları Ahmet ile Hale Yıldız'ın hazır bulunduğu törende duygulandığı gözlenen Bakan Müezzinoğlu, hastane yapımı için önlerine engel çıkaranların olduğunu söyledi. İsmini vermediği CHP Bursa milletvekili olan meslektaşının yanıtlaması istemiyle Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne verdiği soru önergesini okuyan Müezzinoğlu, 'Bu hizmetlerden rahatsız olanlar var. Gürsu'da modern hastaneden rahatsız olan bir zihniyeti burada sizinle paylaşmak istiyorum. Şimdi bir metin okuyacağım. Bana diyor ki, 26 mayıs 1015'te hayatını kaybeden Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'ın adını yaşatacak hastane hangi usul ile yapılacaktır. Bende diyorum ki; ya yapılacak kardeşim usulünden sanane. Bağış usulü ile yapılacak bağış. Hastanenin hangi usulle yapılacağını zaten ramazan ayında paylaşmışız. Müteahhidi belli. Hayırseveri belli. Rönesans Holding yapacak. Ama rahatsız oluyor. Bir eser yapılacak. Burada da Gürsulular şifa bulacak. Gürsu'nun sağlıkta geleceğine ait güveni artacak. Bundan rahatsız oluyor beyefendi. İhale usulü ise ihalesi ne zaman yapılmıştır diye soruyor yine. Bağışçı ne zaman istiyorsa o zaman yapsın' dedi.

Müezzinoğlu, 'Bu milletin derdini taşıyan bir kardeşimin adına devlet hastanesinin temel atma töreninde sizlerle bir arada olmaktan hüzünlü, buruk bir mutluluk yaşıyorum. Cüneyt Yıldız kardeşim için ne yapsak azdır' ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından protokol ve Cüneyt Yıldız'ın ailesi temel atma törenine geçti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa - Müezzinoğlu: Hastane Önünde Kan Anonsu Yapanlar, Sağlıkçı Değil Provokatördü - 2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement