Bursa Otlu Peynirin İçinden Sentetik Uyuşturucu Çıktı - Son Dakika
Güncel

Bursa Otlu Peynirin İçinden Sentetik Uyuşturucu Çıktı

Bursa Otlu Peynirin İçinden Sentetik Uyuşturucu Çıktı

Otlu peynirin içinden sentetik uyuşturucu çıktı Bursa'da, Narkotik Büro Amirliği ekiplerince düzenlenen üç ayrı operasyonda, piyasa değeri 80 bin lira olan uyuşturucu madde ele geçirildi.

12.08.2015 14:57

Otlu peynirin içinden sentetik uyuşturucu çıktı

Bursa'da, Narkotik Büro Amirliği ekiplerince düzenlenen üç ayrı operasyonda, piyasa değeri 80 bin lira olan uyuşturucu madde ele geçirildi. Yapılan baskınlarda Van'dan Bursa'ya teneke içinde getirilen otlu peynir içinde gizlenmiş 86 gram sentetik uyuşturucu metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Van'dan Bursa'ya peynir tenekesi içinde uyarıcı ve halüsinasyon özelliği olan metamfetamin isimli uyuşturucu madde getirileceği ihbarı üzerine Narkotik Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Van'dan şehirlerarası otobüs ile Bursa'ya gelen 23 yaşındaki İbrahim D.?yi takibe alan ekipler Santral Garaj Mahallesi'nde bulunan bir parkta otururken yanına gelen Gökhan A. (22) ve Seyfullah A. (27) ile buluşmaları üzerine operasyon başlattı. Gözaltına alınan şüphelilerin yanında olan içinde otlu peynir bulunan teneke içinde yapılan aramada piyasa değeri 30 bin lira olan poşet içine sarılmış 86 gram Metamfetamin maddesi bulundu.

İkinci operasyon Uludağ'ın eteklerinde yapıldı. Ormanlık alanda esrar üretmek için kenevir bitkisi yetiştirildiği ihbarını alan ekipler etrafı çarşaf ile çevrilmiş bölgede hasadı yapılıp kurutulmaya bırakılmış olan piyasa değeri 30 bin lira olan 4 kilo 500 gram hint keneviri ele geçirdiler. Kenevirleri esrar yaparak satışa hazırlayan Bülent E. (51) gözaltına alındı.

İstanbul'dan özel otomobilleriyle Bursa'ya toz esrar getirileceği ihbarı üzerine Yeni Yalova Yolu üzerinde daha önceden plakası tespit edilen aracı durduran Narkotik Büro Amirliği ekipleri araç içinde yaptıkları aramada da istepne lastiği içine gizlenmiş olan piyasa değeri 20 bin lira olan 300 gram toz esrar ele geçirdiler. Araç içinde bulunan Gürsel M. (29), Tuncay K. (29), Alican V (23) Reşit S. (25) ve Recep Soner K. (27) gözaltına alındılar.

Zanlılar sorgulamalarının ardından 'Uyuşturucu madde bulundurmak ve ticaretini yapmakö suçundan Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Otlu Peynirin İçinden Sentetik Uyuşturucu Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement