Bursa Uludağ'da Hadise Rüzgarı - Son Dakika
Güncel

Bursa Uludağ'da Hadise Rüzgarı

Bursa Uludağ\'da Hadise Rüzgarı

Uludağ'da başlayan 'Whitefest Gençlik Festivali' kapsamında sahneye çıkan Hadise, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

20.01.2015 13:30  Güncelleme: 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uludağ'da Hadise rüzgarı

Recai GÜLER/Faruk KAHRAMAN/BURSA, (DHA)- TÜRKİYE'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da başlayan 'Whitefest Gençlik Festivali' kapsamında sahneye çıkan Hadise, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

'Whitefest Gençlik Festivali', Türk pop müziği şarkıcısı Hadise konseri ile devam etti. Sevenleriyle Karinna Otel'de buluşan Hadise, sahne hakimiyeti, geniş repertuarı ve kendisine özgü yorumuyla yüzlerce üniversite öğrencisine coşku dolu anlar yaşattı. Türkçe ve İngilizce şarkılar seslendiren Hadise'ye 2 dansçı eşlik etti. Hadise, 'Aşk Kaç Beden Giyer' ve 'Deli Oğlan' isimli şarkılarında hayranlarıyla birlikte harika bir koro oluşturdu.

YOĞUN İLGİ OLDU

Siyah mini kıfetiyle hem göze hem kulağa hitap eden Hadise, "Nerdesin aşkım, burdayım aşkım' şarkısı ile coşkuyu daha da artırdı. Hadise, birbirinden güzel şarkıları ve enerjisi ile olduğu kadar, özel dans şovlarıyla da büyük beğeni kazandı. Salonunu tıklım tıklım dolduran tatilciler Hadise'nin seslendirdiği hareketli şarkıları eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Görüntü bilgisi. Görüntüler Bursa klasöründe

Görnütü dökümü

-Konserden görüntüler

-İzleyenler

-Detaylar

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Uludağ'da Hadise Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement