Bursalılar 19 Mayıs'ı coşkuyla kutlayacak - Son Dakika
Güncel

Bursalılar 19 Mayıs'ı coşkuyla kutlayacak

Bursalılar 19 Mayıs\'ı coşkuyla kutlayacak

Osmangazi Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için '1. Osmangazi Gençlik ve Spor Şöleni' düzenleyecek. Şölen kapsamında sportif etkinlikler ve konserler yer alacak.

12.05.2024 15:29  Güncelleme: 15:31

(BURSA) - Osmangazi Belediyesi, tüm Bursalıların 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla kutlaması için 17-19 Mayıs günlerinde '1. Osmangazi Gençlik ve Spor Şöleni' düzenleyecek.

Osmangazi Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları için bu yıl özel bir program hazırladı.  Bu kapsamda yaşama geçirilen Osmangazi Gençlik ve Spor Şöleni, 17 Mayıs Cuma günü başlayacak ve üç gün boyunca devam edecek.

Gençlerin 19 Mayıs'ı sporla geçirmesi adına Osmangazi Meydanı'nda 3x3 Atatürk ve Gençlik Sokak Basketbolu Turnuvası ve masa tenisi turnuvası gibi sportif etkinlikler düzenleyen Osmangazi Belediyesi, gerçekleştirilecek canlı langırt, rodeo parkuru ve DJ müzik yayını ile de eğlenceyi tüm güne yayacak. Gösteri maçı ile 17 Mayıs Cuma günü başlayacak sokak turnuvasına 13-14 ve 15-18 yaş aralığındaki sporcular katılabilecek. Sokak basketbolu turnuvası, 18 Mayıs Cumartesi günü de grup karşılaşmaları ile devam edecek ve 19 Mayıs Pazar günü sıralama maçları ve kupa töreni ile son bulacak.

Turnuvada yer almak isteyen gençler için 17 Mayıs Cuma günü Osmangazi Meydanı'nda kayıt masası oluşturulacak. Gençler, turnuva hakkında detaylı bilgiye instagram'da 'osmsokakbasketbolu' sayfası üzerinden ulaşabilecek.

Osmangazi Meydanı'nda 17 Mayıs Cuma akşamı sahne alacak Reckol, Kuty ve Egeboran da ilçeli gençler için konser verecek. Osmangazi Gençlik ve Spor Şöleni'nin ikinci gününde Türk pop müziğinin sevilen ismi Emre Kaya, Osmangazi Meydanı'nı dolduran binlerce genç için sahnede olacak.

ÖNCE YÜRÜYÜŞ ARDINDAN HALUK LEVENT KONSERİ

Bursalılar, 19 Mayıs coşkusunu ilçenin caddelerine taşımak adına yürüyüş yapacak. Yürüyüş 19 Mayıs Pazar günü saat 19.19'da Fomara Meydanı'nda başlayacak. Ellerinde Türk bayrakları ile yürüyüşe katılanlar şarkılar ve marşlar eşliğinde Fevzi Çakmak Caddesi üzerinden Osmangazi Meydanı'na yürüyecek. Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Osmangazi Meydanı'nı dolduran Bursalılara bir konuşma yaparak bayramı kutlayacak. Başkan Aydın'ın konuşmasının ardından sanatçı Haluk Levent, şarkılarını seslendirecek.

Aydın, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşku içerisinde yaşamak için tüm Bursalıları, 1. Osmangazi Gençlik ve Spor Şöleni etkinliklerine davet etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Bursalılar 19 Mayıs'ı coşkuyla kutlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement