Bursaspor'da Gaziantepspor Maçı Hazırlıkları Başladı - Son Dakika
Güncel

Bursaspor'da Gaziantepspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Bursaspor\'da Gaziantepspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Bursaspor'da Gaziantepspor maçı hazırlıkları başladı Cemal EKENTOKBURSA, (DHA) Sezona deplasmanda Trabzonspor yenilgisiyle başlayan Bursaspor, hafta sonunda sahasında oynayacağı Gaziantepspor mücadelesinin ilk çalışmasını bu akşam Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde başladı.

17.08.2015 21:51

Bursaspor'da Gaziantepspor maçı hazırlıkları başladı

Cemal EKENTOKBURSA, (DHA)

Sezona deplasmanda Trabzonspor yenilgisiyle başlayan Bursaspor, hafta sonunda sahasında oynayacağı Gaziantepspor mücadelesinin ilk çalışmasını bu akşam Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde başladı.

Öğleden sonra yeşil beyazlılar ile 4 yıllık sözleşmeye imza atan Macar futbolcu Balasz Dzsudzsak, Bursaspor'daki ilk çalışmasına çıktı. Antrenman öncesinde yeni katılan futbolcuya takım arkadaşları 'hoş geldin' derken, alkışlarıyla moral verdi.

SIVOK, SERDAR SALONDA

Yeşil beyazlı futbolcular, maç dönüşü yenilenme çalışması yaparken, Trabzonspor karşılaşmasında ayaklarına darbe alan Serdar Aziz ile Tomas Sivok takımdan ayrı bir şekilde salonda kondisyon çalışması yaptılar.

NECİD ÜLKESİNE GİTTİ

Ayağındaki sakatlığı süren ve eşi bugünlerde doğum yapacak olan Necid, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'dan aldığı izinle ülkesine gitti.

İBRAHİM BAŞLADI

Ozan Tufan'ın Fenerbahçe'ye transferi karşılığında sarı lacivertli kulüpten alınan 1996 doğumlu orta alan oyuncusu İbrahim Serdar Aydın, Bursaspor ile 4 yıllık sözleşmeye imza attı. Kulübün resmi sitesinde transfer haberinin duyurulmasının ardından İbrahim Serdar Aydın, Özlüce'deki ilk çalışmalarına düz koşu ile başladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor'da Gaziantepspor Maçı Hazırlıkları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement