Bursaspor'un Genç Savunma Oyuncusu Serdar Aziz: "Ekmek Parası İçin Oynuyoruz" - Son Dakika
Güncel

Bursaspor'un Genç Savunma Oyuncusu Serdar Aziz: "Ekmek Parası İçin Oynuyoruz"

Bursaspor\'un Genç Savunma Oyuncusu Serdar Aziz: "Ekmek Parası İçin Oynuyoruz"

Bursaspor'un Altyapısından Yetiştirdiği Genç Savunma Oyuncusu Serdar Aziz Bu Yıl Bulunduğu Mevkiide Rekabetin Üst Düzeyde Yaşanacağını Belirtti ve Ekledi, "herkes Ekmek Parası İçin Oynuyor"

02.08.2010 22:09

Bursaspor'un altyapısından yetiştirdiği genç savunma oyuncusu Serdar Aziz bu yıl bulunduğu mevkiide rekabetin üst düzeyde yaşanacağını belirtti ve ekledi, "Herkes ekmek parası için oynuyor"

Yeşil beyazlı ekibin genç savuma oyuncusu Serdar Aziz sabah gerçekleştirilen antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çok iyi bir sezon başı kampı geçirdiklerini, çalışmaları sürdürdüklerini ifade eden Serdar Aziz, bu yıl savunma hattında forma rekabetinin yaşanacağını, herkesin formayı kaptırmamak için mücadele ettiğini belirtti. Serdar savunmaya alınan Stepanov ile ilgili yöneltilen soruya ise, "Tabii ki biz çalışmaya devam edeceğiz. Kim gelir, gelmez bizi ilgilendirmiyor. sHerkes ekmek parası için oynuyor. Geçtiğimiz yıl da rekabet vardı. Hocamız şans verirse elimizden geleni yaparız" cevabını verdi.

"KUPAYLA BAŞLAMAK İSTİYORUZ"

Sezona Süper Kupa'yı alarak başlamak istediklerini belirten Serdar cumartesi günü İstanbul Olimpiyat Stadı'nda oynayacakları Trabzonspor maçını değerlendirdi. Genç oyuncu, "Trabzonspor güçlü bir ekip. Onlar da lige kupayı alarak iyi başlamak istiyorlar. Biz de öyle başlamak istiyoruz. İnşallah onları da yenip iyi bir sezon geçiririz" dedi.

"BEKLENTİLER BU YIL DAHA FAZLA"

Bu yıl beklentilerin daha da arttığını ifade eden yetenekli futbolcu, "Geçtiğimiz yıl şampiyon olduk. Bu yıl tabii ki beklentiler daha fazla olacak. Şampiyonlar Ligi'nde de ülkemizi temsil edeceğiz. Orada da beklentiler olacak. İnşallah bu beklentileri karşılarız. İyi bir takımız, güçlü bir kadromuz var. Bu yıl daha iyi olacağız" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor'un Genç Savunma Oyuncusu Serdar Aziz: 'Ekmek Parası İçin Oynuyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement