Büyük Bir Aşkla Hizmet Ediyoruz - Son Dakika
Güncel

Büyük Bir Aşkla Hizmet Ediyoruz

Büyük Bir Aşkla Hizmet Ediyoruz

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli'ne Ve Kocaeli Halkına Büyük Bir Aşkla Hizmet Ettiklerini Söyledi.

15.07.2010 13:59  Güncelleme: 14:56

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Giresunlular, Ordulular Platformu ve Sarıkamışlılar Derneği'ni ayrı ayrı kabul etti. Kocaeli halkına hizmet etmenin kendileri için bir mutluluk olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ''Kocaeli halkına; Kocaeli aşkıyla hizmet ediyoruz'' dedi.

DERNEKLERDEN BAŞKAN'A ZİYARET

Kocaeli Giresunlular Derneği Başkanı Hatem Soysal ve yönetimi, Sarıkamışlılar Derneği Başkanı Şakir Durda ve yönetimiyle Ordulular Platformu Başkanı Prof. Dr. Adem Kılıç ile platform üyeleri, Başkan Karaosmanoğlu'nu ayrı ayrı ziyaret etti. Giresunlular Derneği Başkanı Soysal ile yönetimi, Başkan Karaosmanoğlu'nu 18 Temmuz'da düzenleyecekleri kurtuluş günü etkinliklerine davet etti. Sarıkamışlılar Derneği Başkanı Durda ile yönetimi de, Başkan Karaosmanoğlu'na Sarıkamış Şehitleri anısına yapılmış bir tablo hediye etti.

TEŞEKKÜR PLAKETİ VERDİLER

Ordulular Platformu Başkanı Prof. Dr. Kılıç ile platform üyelerine ise Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaretlerinde Dilovası eski Belediye Başkanı Musa Kahraman ile eski Alikahya Belediye Başkanı Sabri Gökbudak eşlik etti. Ordulular, Kocaeli'nde yaptıkları etkinliklere verdiği destek nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu'na plaket sundu.

HEDEF HALKIN REFAHI VE MUTLULUĞU

Kocaeli'nde Türkiye'nin her köşesinden gelen insanların bulunduğuna değinen Başkan Karaosmanoğlu, ''Bu farklılıklar bizim için bir güzelliktir. Bu kentte yaşayan herkes Kocaeli'ne sahip çıkmalıdır. Biz de bu kente ve bu kentin halkına Kocaeli aşkıyla hizmet ediyoruz. Bizim hedefimiz Kocaeli halkının refahı ve mutluluğudur'' ifadesini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyük Bir Aşkla Hizmet Ediyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement