Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Genç Kartepeliler Derneği’ne Konuk Oldu - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Genç Kartepeliler Derneği’ne Konuk Oldu

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Genç Kartepeliler Derneği’ne Konuk Oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Kartepe'nin En Aktif Derneklerinden Olan Genç Kartepeliler Derneği'ne Konuk Oldu.

08.06.2011 16:09  Güncelleme: 16:27

Kocaeli büyükşehir belediye başkanı ibrahim karaosmanoğlu kartepe'nin en aktif derneklerinden olan genç kartepeliler derneği'ne konuk oldu. Kartepeliler'e Büyükşehir Belediye'sinin icraatlarını anlatan bir sunum gerçekleştiren Karaosmanoğlu, Genç Kartepeliler Derneği'nde ki yoğun katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek derneklerin önemine vurgu yaptı.

Yoğun Katılım Vardı

Cumartesi günü saat 21:00'de gerçekleşen ziyarette, İl Genel Meclisi Başkanı Fahim Kılıç, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Köseköy eski Belediye Başkanı Habip Sarman, Eşme Eski Belediye Başkanı Şaban Özer, Sarımeşe eski Belediye Başkanı Ergün Berdan, Uzunçiftlik eski Belediye Başkanı Osman Demiröz'ün aralarında bulunduğu izleyici grubu hazır bulundu.

Görüm'den Karabalık'a Jest!

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun dernek binasına gelerek halkı selamlaması ve Genç Kartepeliler Derneği'nin hazırlamış olduğu sunumu izlediği sırada salona gelen Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık protokol ile selamlaştıktan sonra İbrahim Karaosmanoğlu'nun yanında oturan Ak Parti Kartepe eski İlçe Başkanı ve İbrahim Karaosmanoğlu'nun danışmanı Gültekin Görüm oturduğu yerden kalkarak yerini Karabalık'a verdi. Karabalık bu jeste teşekkür ederek karşılık verdi.İkili arasında görünen samimi diyalog genel seçim öncesi parti içi dengelerde bir zaman yaşanan sorunun artık kalmadığı izlenimini verdi.

Genç Kartepe Belediye Başkanı Murat Yıldız: Genç İlçenin Gençleriyiz , Gelecek Biziz.

Genç Kartepeliler Derneği Başkanı Murat Yıldız konuşmasına yoğun katılımdan dolayı davetlilere teşekkür ederek başladı. Derneğin kuruluşu ve faaliyetlerini özetleyen Yıldız ; Yaptığımız etkinliklerde bu salonda bir çok akademisyeni, kanaat önderini , STK temsilcisini ve siyasetçiyi ağırladık. Bu gün de Kocaeli siyasetinin zirvesindeki isim olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu'nu ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz , kendilerine göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederim dedi. Genç ilçenin genç derneği olduklarını ama yaptıkları işlerle kısa zamanda göz doldurarak Kartepe'de sivil toplum adına başarılı projelere imza attıklarını ifade eden Yıldız ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz diyerek yaptıkları faaliyetlerin özetinin olduğu görüntüleri davetlilere sundu.

Karabalık'tan Genç Kartepeliler Derneği'ne Övgü.

Selamlama konuşmasında sivil toplumun önemine vurgu yapan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ; Genç Kartepeliler Derneği'nin yaptığı faaliyetlerle göz doldurduğunu ve ilçede büyük bir açığı kapattığını, yapılan etkinlikleri yakinen takip ettiğini dile getirdi. Ayrıca Genç Kartepeliler Dernek Başkanı Murat Yıldız'ı yapılan başarılı etkinliklerden ötürü kutlayan Karabalık, genç ilçe genç dernek genç başkan üçlemesine vurgu yaparak davetlileri selamladı.

Kılıç Sivil Toplumun Önemine Değindi!

Selamlama konuşması için kürsüye gelen İl Genel Meclisi Başkanı Fahim Kılıç sivil toplum faaliyetlerinin demokratikleşme sürecinde çok önemli olduğunu , bu tür derneklerin ilçe genelinde yaygınlaşmasının gerekli olduğunu dile getirdi. Ayrıca yapılan etkinlikten ve yapılan tüm faaliyetlerden ötürü Dernek Başkanı ve yönetimini tebrik eden Fahim Kılıç davetlilerede yoğun katılımdan dolayı teşekkür etti.

Karaosmanoğlu : Kartepe'ye Çok Hizmet Yaptık!

İbrahim Karaosmanoğlu Kartepe'ye yaptıkları hizmetleri projeksiyonlu olarak dev ekranda anlatarak şimdiye kadar yapılanların tamamından daha fazla hizmet yaptıklarının altını çizdi.Yaklaşık bir buçuk saat süren konuşmasının ardından vatandaşların sorularına da cevap veren Karaosmanoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Genç Kartepeliler Dernek Başkanı Murat Yıldız'a teşekkür etti.

Karaosmanoğlu'ndan Sorulara Samimi Cevaplar!

Sunum sonrası soruları kabul eden Karaosmanoğlu bazı fabrikaların çevreye vermiş oldukları rahatsızlıklar konusunda gelen bir soruya ; Çevre bizim en değerli varlığımız, canımız pahasına çevreyi korumak için her türlü önlemi almamız lazım . Bu konuda değerli başkanınız Karabalık'a da bana da tüm gördüğünüz sıkıntıları iletin takipçisi olalım dedi.

Bir başka soruda villam konutları arkasında ulus pazarının yanındaki alanda karting pisti yapılması yönünde ki talebin dile getirilmesi şeklinde oldu. Karaosmanoğlu verdiği cevapta , Kartepe'de güzel insanlar yaşıyor! Güzel insanlar güzel işlere, güzel projelere layıktır . Projenizin detaylarını önce ilçe belediye başkanınızla daha sonrada benimle paylaşın elimizden gelen desteği verelim dedi.

Genç Kartepeliler'den Karaosmanoğlu'na Plaket!

Başkan Karaosmanoğlu son olarak Dernek Başkanı Murat Yıldız'dan Dernek çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Özellikle sosyal yardımlar konusunda derneğin çalışmalarını tebrik eden Karaosmanoğlu, tabela derneği görüntüsünden uzak böylesi bir dernek ve yönetimi ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunun altını çizdi ve diğer derneklere çok güzel bir örnek olduğunu ifade etti. Genç Kartepeliler Derneği'nin takdim ettiği plaketi alan Karaosmanoğlu gece geç saatlere kadar kendisini bekleyen Kartepeli vatandaşlarla selamlaşarak dernek merkezinden ayrıldı.

Coşkulu Katılım Göz Doldurdu.

Çok yoğun katılımın yaşandığı gecede salona sığmayan davetliler dışarıya konulan sandalyelere oturarak etkinliği takip etmek zorunda kaldı. Yaklaşık 400 kişiden üstünde bir katılımcı grubunun olması derneğin yaptığı faaliyetler ile göz doldurması sonucunda oluşan ilginin neticesi olarak algılandı. Kartepe'nin her yerinden her yaş grubundan gelen davetliler Dernek Başkanı Murat Yıldız'ı ve yönetimini kutlayarak bu tür etkinliklerin daha sık yapılması için talepte bulundu.

Yedi Renk Dört Mevsim Genç Kartepe!

Gecede Yedi Renk Dört Mevsim sloganı ile akıllara kazınan Genç Kartepe dergisinin de tanıtımı yapıldı. İlk dört sayının ve Başkan Karaosmanoğlu'nun dergiyi okurken çekilmiş fotoğrafının çerçeveletildiği anlamlı portre derginin editörü HasanAltınkaya' tarafından taktim edildi. Editör Hasan Altınkaya yaptığı açıklamada hem Kartepe'de hem Kocaeli'de kısa zamanda bir sürü takipçisi olan Genç Kartepe Dergisi birbirinden renkli sayılarıyla halkımızın beğenisini kazandı. Bundan sonrada aynı güzellikleri halkımıza yaşatmaya devam edip gösterilen ilgiye layık olmaya çalışacağız dedi.

Genç Kartepeliler Dernek Başkanı Murat Yıldız Yeni Etkinliklerin Sinyalini Verdi!

Dernek Başkanı Murat Yıldız yaptığı açıklamada şunlara değindi : Seçim dönemlerinde siyasi partilerin sıkça ziyaretlerde bulunduğu derneğimiz bu gün coşkulu bir katılıma sahne oldu. Bundan sonrada bu tarz etkinliklerimiz devam edecek. Yaklaşan yaz ayları ile doğa yürüyüşlerimiz ve ailelerle yapılan pikniklerimiz başlayacaktır.

Ayrıca sosyal yardımlarımız rutin olarak devam ediyor. Yayın organımız olan Genç Kartepe yeni sayısı ile pek yakında halkımızla buluşacak. Diğer STK lar ile ortak bir dizi faaliyetinde startını önümüzdeki günlerde vereceğiz inşallah. Halkımıza göstermiş oldukları ilgiden ötürü teşekkür ederek bu ilgiye layık olmaya çalışıyoruz dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Genç Kartepeliler Derneği’ne Konuk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement