Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Başkandan Memleketine Ramazan Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Başkandan Memleketine Ramazan Ziyareti

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Başkandan Memleketine Ramazan Ziyareti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı hemşerimiz Dr. Memduh Büyükkılıç, memleketi Develi'ye Ramazan ziyaretinde bulundu.

16.05.2019 09:00  Güncelleme: 08:59

Dev Ali Spor Kulübünün gelenekselleşen ve bu yıl altıncısı İlçe stadında düzenlenen iftar sofrasında Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, AK Parti İlçe Başkanı Osman Turan, MHP İlçe Başkanı Yunus Özer, ilçe yönetimi, meclis üyeleri ve Dev Ali Spor Kulübünde spor eğitimi gören sporcularla bir araya gelen Memduh Başkan memleketinde Ramazan atmosferini teneffüs etti.

Yoğun programına rağmen iftar sofrasında hemşerileriyle birlikte olmayı tercih etmesinden dolayı Memduh Başkana teşekkürlerini ileten Cabbar Başkan "Memduh Başkanımızın riyasetinde hem Develimiz hem de Kayserimizin bu beş yıllık süreçte çok önemli kazanımlar elde edeceğine inancımız tamdır. Başkanımızın yükü ağır ama sizlerin ve bizlerin dualarıyla Rabbimiz bu emaneti layıkıyla üstlenecek ve büyük hizmet ve projelere imza atacaktır. Kendisine yeniden teşekkür ediyor hoş geldiniz diyorum" açıklamalarında bulundu. Genç sporcuların maslarını tek tek gezerek hasbihâl eden Memduh Başkan "Antrenörümüz Ramazan Özben Şimşek kardeşimi bu yavrularımızın spor eğitimi için gösterdiği özverili gayretinden dolayı tebrik ediyorum. Mübarek Ramazanı Şerifin huzur ve sağlık içerisinde geçmesini niyaz ediyorum. İnşallah spora ve sporcuya desteklerimiz daha da artacak ve gençlerimizi daha çok spora teşvik edeceğiz. Siz kıymetli hemşerilerimin iftar sofrasında bulunmanın bahtiyarlığını yaşıyorum. Hepinizin yaklaşmakta olan mübarek kadir gecesini ve Ramazan Bayramını şimdiden tebrik ediyorum" dedi.

İlçe stadındaki iftar yemeğinin ardından tarihi Elbiz Parkında hemşerileriyle çay muhabbetinde bulunan Memduh Başkan yatsı ve teravih namazı için Çarşı Camiine geçti. Memduh Başkanın imamlığında yatsı ve teravih namazını kılan Develililer, hemşerileri olan Büyükşehir Belediye Başkanının imamlık makamına geçip namaz kıldırmasından büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Teravih namazının ardından hemşerileriyle çay içip muhabbet eden Memduh Başkan göstermiş olduğu misafirperverlik ve alakadan dolayı Cabbar Başkan özelinde bütün hemşerilerine teşekkürlerini ileterek yeniden Kayseri'ye hareket etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Başkandan Memleketine Ramazan Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement