Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğüne bağlı hizmet veren 'Kültür Merkezi' yeni eğitim öğretim döneminde hizmet vermeye başladı.
Önceki gün 'Kültür Merkezi'ni ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Rektör Vekili Prof. Dr. Metin Bedir'den merkez ile ilgili bilgiler aldı. Merkezde bulunan öğrenciler ile kısa bir sohbet de eden Şahin, öğrencilere başarı diledi.
İçinde kütüphanesi, eğitim sınıfı, ders çalışma ortamı, öğrenci topluluklarının toplantı salonu ve öğrencilerin etkinlik yapmak için kullanışlı bir mekan olan 'Kültür Merkezi'nde zaman zaman üniversite hocaları da eğitim veriyor.
Son Dakika › Güncel › Büyükşehir'den Gaziantep Üniversitsine Kültür Merkezi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.