Buzda Perde 3 Haziran'da Kapanıyor - Son Dakika
Güncel

Buzda Perde 3 Haziran'da Kapanıyor

Buzda Perde 3 Haziran\'da Kapanıyor

Mavi beyazlı Buz patenciler 3 Haziran Pazar günü yapacağı Buz Üstünde spor ve eğlence etkinliğiyle sezonu kapayacak.

30.05.2012 14:22

Bu sezonu 28 derece ile Türkiye ikincisi olarak kapayan mavi beyazlı Buz patenciler 3 Haziran Pazar günü Kocaeli Olimpik Buz Sporları salonunda yapacağı Buz Üstünde spor ve eğlence etkinliğiyle sezonu kapayacak.

Sezonu Kapatıyor

Ulusal ve Türkiye çapında yapılan müsabakalarda toplam 28 madalya kazanarak, Türkiye ikincisi olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Buz Pateni takımı sezonu hafta sonu yapacağı Buz Üstünde spor ve eğlence programıyla kapatıyor.2012 yılını talihsizlikler nedeniyle ikinci sırada tamamlayan ve Türkiye'nin Buz Patenindeki Lokomotif takımı olan mavi beyazlı buz patenciler 3 Haziran tarihinde Olimpik Buz Salonunda yapacağı gösteriyle seyirci karşısına çıkacak.

Program Cıvıl cıvıl

Pazar günü 12.30 ile 15.00 saatleri arasında yapılacak olan gösteri programında açılışı 4-6 yaş grubu öğrenciler Sevimli Palyaçolar gösterisi ile yapacak. Bu gösterinin ardından 4-6 yaş grupları Sha laa la adlı gösterisi ,Madagaskar,Angry Birds ve Rain Rain Go Away gösterilerini ard arda izleyecilerle buluşturacaklar. 4-6 yaş grubu gösterilerinin ardından sahne alacak olan 7-9 yaş grupları ise Latin gösterisi yapacak. Bu gösterinin ardından sahne alacak olan 7-9 ve 10-14 yaş grubu öğrencileri ise Tuttu Fırlattı Kalbimi adlı gösterisini yapacaklar.Senkronize alt yapı grupları ise Micheal Telo a ise eu te pego gösterisini yapacaklar. Daha sonra milli sporculardan oluşan ekip modern dans gösterisini izleyicilere sergileyecek.Program sırasıyla;Hız pateni sporcuları bayrak yarışı gösterisi,Yetişkin grubun ezel gösterisi,Buz hokeyi miniklerin buz hokeyi maçı,Teşvik grubu sporcularının modern dans gösterisi ve son olarak milli sporcuların show dance gösterisi ile program son bulacak.

Ücretsiz Olarak Seyredebilecekler

Buz Pateni Federasyonu Başkanı ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir'in de katılacağı şenlik tüm Kocaeli'lilere açık olacak. Olimpik Buz Sarayında gerçekleşecek şöleni izlemek isteyenler salona gelmeleri halinde ücretsiz olarak gösterileri seyredebilecekler. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Buz Pateni sorumlu yöneticisi Murat Uzar hafta sonu yapılacak olan etkinliğe tüm Kocaeli'lere beklediğini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Buzda Perde 3 Haziran'da Kapanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement