Çağlar'dan Ölen İşçinin ailesine Ev - Son Dakika
Güncel

Çağlar'dan Ölen İşçinin ailesine Ev

Çağlar\'dan Ölen İşçinin ailesine Ev

Özalp kaymakamı Çağlar, inşaat yangınında ölen işçinin ailesine ev yapacak.

28.03.2012 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Özalp İlçe Kaymakamı Şener Çağlar, İstanbul Esenyurtta bir inşaatta çıkan yangında hayatını kaybeden işçi Sevdin Özen'in geride kalan eş ve çocuklarına bir ev yapma sözü verdi.

23 Ekim'de Van'da meydana gelen depremin ardından çalışmak için İstanbul'a giden Sevdin Özen, Esenyurtt'ta çalıştığı inşaatta çıkan yangınla geride gözyaşlı bir eş ve 7 çocuğunu yetim bırakarak 28 yaşında vefat etmişti. Özen ailesini bu acılı gününde yalnız bırakmayan İlçe Kaymakamı Şener Çağlar, bu kez ailenin yaşamını sürdürdüğü Hazine Köyü'ne yeniden gitti. Merhum Sevdin Özen'in eşi Miyase Özen'le görüşen Çağlar, aile fertleri için beraberinde getirdiği giyim eşyalarını teslim etti.

5 ay önce dünyaya gelen ve babasız büyüyecek olan Özge bebeğe de bir adet altın takan Çağlar, anne Miyase Özen'in de Nisan ayından itibaren devlet tarafından maaşının ödeneceğini söyledi. Çağlar, tek odalı köy evinde 7 çocuğuyla birlikte yaşam mücadelesi veren anne Miyase Özen'e de bahar ayında yeni bir ev yapma müjdesi verdi. Çağlar, aile ile yakından ilgileneceklerini ve bundan sonraki tüm ihtiyaçlarının kaymakamlık tarafından karşılanacağını söyledi. Gözü yaşlı eş Miyasi Özen ise olayın meydana geldiği andan itibaren kendisi ve çocuklarına sahip çıkan İlçe Kaymakamı Şener Çağlar'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çağlar'dan Ölen İşçinin ailesine Ev - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement