Futbolda şike davasının 19. duruşmasında savcı, Aziz Yıldırım hakkında şike, teşvik ve örgüt kurmaktan 14 ile 39 yıl arasında hapis cezası istedi.
Yıldırım için istenen cezanın üst sınırının 13 yıl 10 ay 15 gün olduğu belirtildi. Yıldırım'ın tahliye talebi reddedilirken, 4 sanık tahliye edildi.
ADLİYE ÖNÜNDE ŞİKE-KCK GERGİNLİĞİ
İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen dava sırasında adliye önüne bekleyen Fenerbahçeli taraftarlarl İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen PKK terör örgütü davasını izlemeye gelen sanık yakınlarından oluşan grup arasında sözlü atışmalar yaşandı. Sözlü atışma bir süre sonra yerini kavgaya bıraktı. Bür süre pet şişeler ve çakmaklar havada uçuştu.
Çevik Kuvvet ekipleri duruma anında müdahale etti. Ekipler, grubun etrafını sarıp adliye önünden uzaklaştırdı.
Son Dakika › Güncel › Çağlayan'da Şike - KCK Gerginliği - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.