Çakır: Hizmet İçi Eğitime Önem Veriyoruz - Son Dakika
Güncel

Çakır: Hizmet İçi Eğitime Önem Veriyoruz

Çakır: Hizmet İçi Eğitime Önem Veriyoruz

Başkan Çakır: Hangi işi yaparsanız yapın, yaptığınız işi sevmediğiniz takdirde başarılı olmanız mümkün değildir.

07.05.2013 11:10

Eğitim Seminerinde konuşan Başkan Çakır, Hizmet İçi Eğitime Önem Veriyoruz

Motaş A.Ş. tarafından personel eşlerine yönelik "Mutluluğun Sırrı Doğru İletişim" konulu eğitim semineri düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleştirilen seminere Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Motaş Genel Müdürü Hasan Alıcı, Sosyolog Yusuf Özkan Özburun ve Motaş çalışanlarının aileleri katıldı.

Çakır: Personelimize değer veriyoruz

Malatya'ya en güzel hizmeti yapmaya çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Malatya'yı geliştirecek, kalkındıracak, Malatya'nın sorunlarını çözecek modern bir şehir olması bizlerin birinci hedefi. Bu anlamda Belediye hizmetlerinin yanı sıra birçok sosyal ve kültürel faaliyet gerçekleştiriyoruz.

Hiçbir birimin, hiçbir kademenin birbirinden üstün olmadığına inanıyor ve buna göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Arkadaşlarımızın çalışma ortamlarını iyileştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Arkadaşlarımızın çalışmış oldukları kuruma karşı sadakatleri ve sahiplenmeleri, işlerini sevmeleri anlamında zaman zaman hizmet içi eğitim seminerleri veriyoruz. Bu anlamda her birimimizin personeline değer veriyoruz.

Şoförlük mesleğinin çok zor bir iş olduğunu biliyoruz. Ancak bu meslek halkımızla iç içe olan bir meslek olması hasebiyle önem arz etmektedir. Hangi işi yaparsanız yapın, yaptığınız işi sevmediğiniz takdirde başarılı olmanız mümkün değildir" dedi.

Alıcı: Şoförlerimiz stresli ortamda çalışıyorlar

Şoförlerin stresli bir iş hayatlarının olduğunu belirten MOTAŞ Genel Müdürü Alıcı; "Şoförlerimiz her gün tatsız olaylarla, yoğun iş temposuyla yüz yüze geliyorlar. Bu yüzden stresleri artıyor, moralleri bozluyor, sıkıntıları büyüyor. Tabi ki hem bizler hem de sizler bu süreçte onların yanında olacağız. Eşlerinizin bu stresli ve zorlu iş hayatının üstesinden gelebilmeleri sizlere bağlıdır. İşte bu nedenle sizler bizim için çok önemlisiniz. Çünkü sizlerin toplum içerisindeki yeriniz ve öneminiz azımsanmayacak kadar büyüktür."

Yapılan konuşmaların ardından Sosyolog Yusuf Özkan Özburun, aile hayatında yaşanan problemler ve bunların çözüm yolları hakkında bilgiler verdi.

Sosyolog Özburun; "Mutlu, huzurlu ve sağlıklı olmayan bir aileden işine ve topluma yararlı bireylerin çıkması mümkün değildir. Bu nedenle her şeyden önce ailemizi, öncelikli olarak da çocuklarımızın huzur ve mutluluğunu sağlamalıyız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çakır: Hizmet İçi Eğitime Önem Veriyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement