Çamlıca Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Derneği'nde "Huzura Doğru Siyer-i Nebi Yarışması" - Son Dakika
Güncel

Çamlıca Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Derneği'nde "Huzura Doğru Siyer-i Nebi Yarışması"

Çamlıca Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Derneği\'nde "Huzura Doğru Siyer-i Nebi Yarışması"

Çamlıca Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Derneği’nin düzenlediği “Huzura Doğru Siyer-i Nebi Yarışması” mükâfat töreni coşkulu bir şekilde yapıldı.

16.06.2016 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çamlıca Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Derneği'nin düzenlediği "Huzura Doğru Siyer-i Nebi Yarışması" mükafat töreni coşkulu bir şekilde yapıldı.

Çamlıca Derneği tarafından, Üsküdar ilçesinde 35 okulda 23.000 öğrenciye ücretsiz olarak hediye edilen, Prof.Dr. Ramazan Ayvallı Hocanın "Kainatın Efendisi Muhammed Aleyhisselam" isimli kitabı esas alınarak yapılan yarışmaya 5000'den fazla öğrenci müracaat etti.

İlk turu online olarak yapılan yarışmada ilk 100 arasına giren öğrenciler, ikinci tur olarak dernek merkezinde tekrar imtihana tabi tutuldular. Bunun neticesinde ilk 30 arasına giren öğrencilere daha önce ilan edilen hediyeleri, dernek merkezinde törenle takdim edildi.

Birinciliği Saffet Çebi Ortaokulu'ndan Merve Yaşar, ikinciliği Ali Fuat Başgil İmam Hatip Ortaokulu'ndan Sümeyye Vefa Pirbudak, üçüncülüğü Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu'ndan Fatma Azra Şimşek, dördüncülüğü Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi2nden Şevval Erdemir, beşinciliği ise Çağrıbey Anadolu Lisesi'nden Yıldız Çete'nin kazandığı yarışmanın mükafat törenine, Prof. Dr. Ramazan Ayvallı, tarihçi-yazar Kemal Arkun, Prof.Dr. Ali Yılmaz, Doç. Dr. Mustafa Şeker, Çamlıca Derneği başkanı Kamil Ahmet Karamustafaoğlu, Mali Müşavir Salim Akgül, emekli hakim-albay Ertuğrul Taka ve çok sayıda seçkin davetli ile birlikte öğrenci velileri de iştirak etti." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çamlıca Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Derneği'nde 'Huzura Doğru Siyer-i Nebi Yarışması' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement