Çamlıca Spor Kulübü'nden Cumhuriyet Bayramı'na Özel Program - Son Dakika
Güncel

Çamlıca Spor Kulübü'nden Cumhuriyet Bayramı'na Özel Program

Çamlıca Spor Kulübü\'nden Cumhuriyet Bayramı\'na Özel Program

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri devam ediyor.

29.10.2016 15:48

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri devam ediyor. Çamlıca Spor Kulübü, Cumhuriyet Bayramı'nın 93'üncü yıldönümünü tesislerinde düzenlediği özel program ile kutladı. Düzenlenen organizasyona Üsküdar Belediyesi Başkanı Hilmi Türkmen, Çamlıca Spor Kulübü Başkanı Kemal Akar ile yöneticiler, sporcular, aileleri ve basın mensupları katıldı. Etkinlik basın mensuplarının yaptığı maç ile son buldu. Mücadele 9-9 beraberlikle son buldu.

Üsküdar Belediyesi Başkanı Hilmi Türkmen'in her dertlerine çare olduğunu söyleyen Çamlıca Spor Kulübü Başkanı Kemal Akar, 2 senedir kulübün yıkım kararı olduğunu ve bu soruna da çare olunmasını istedi. Başkan Kemal Akar şöyle konuştu: "Her derdimize çare oldunuz kapınızı sonuna kadar açtınız. 'Sahanızın halısını yapacağım' dediniz ve yaptınız, tesise çalışma ruhsatı verdiniz. En büyük sorunumuz üzülerek söylüyorum her zaman korkarak takip ettiğimiz konu sahamızın ne zaman yıkılacağı. Sahamızın bulunduğu yerdeki çok hisseli birinin bize yıkım kararı ve 400 bin TL ceza var. Biz bu korku ile yaşamak istemiyoruz. Başkanım, bu olayı Sayın Cumhurbaşkanımıza da ilettik. Siz bu sorunu kökünden çözebilirsiniz. Biz istiyoruz ki artık bunun tam neticeye kavuşması. 7 ay sonra yapılacak genel kongremizde de bu kulübün adını Çamlıca Spor Kulübü Hilmi Türkmen Tesisleri diye anmak istiyoruz."

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ BAŞKANI HİLMİ TÜRKMEN: "BURASI İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR"

Üsküdar Belediyesi Başkanı Hilmi Türkmen ise konuşmasına Cumhuriyetimizin 93'üncü yılını kutlayarak başladı. Çamlıca Spor Kulübü'nün bir takım sorunları olduğunu tesisin huzuru için gerekli çalışmaların yapıldığını ifade eden Başkan Türkmen şöyle konuştu: "Kulübümüzün bir takım sıkıntıları var. Biraz önce Başkanımız da ifade ettiler. Halı sahası ile tesisleri ile bir takım ihtiyaçları vardı onların tedarikini gerçekleştirdik. Tabii ki burada bir mülkiyet sorunu da var. Konuyu Sayın Cumhurbaşkanımıza kadar götürdüğünüzü biliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız da bizzat 'bu sorunu sen biliyorsun zaten. Mutlaka çözmelisin' diye talimatları oldu. Buradaki hak sahipleri ile bir araya geldik ve görüşmeler yaptık. Onlara da burada güzel bir birliktelik olduğunu ifade ettik. Aileler spor hocaları ile yöneticileri ile mutlular biz de Üsküdar Belediyesi olarak bu mutluluğu kimseye bozdurmayız dedik haberiniz olsun. Sizler bu konuda bir endişeye kapılmayın. Biz buralarda olduğumuz müddetçe bu tesisteki bu huzur devam edecektir. Bizim buranın sahipleri ile olan görüşmelerimiz devam ediyor. Bu konuyu masa başında çözeceğiz. Burada bir takım plan çalışmaları ile hukuki sorunlar var. Ben kendimi sizden farkı olarak görmüyorum. Buradaki huzur Üsküdar'da bulunan diğer kulüplere örnek oluyor" diye konuştu.

BASIN MAÇINDA DOSTLUK KAZANDI

Çamlıca Spor Kulübü Tesisleri'nde basın mensupları karşılaştı. Görsel ve yazılı basın mensupları arasında yapılan maçta dostluk kazandı. Mücadele 9-9 beraberlikle son buldu. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çamlıca Spor Kulübü'nden Cumhuriyet Bayramı'na Özel Program - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement