Çanakkale Add'den Atatürk'e Hakaret Tepkisi - Son Dakika
Güncel

Çanakkale Add'den Atatürk'e Hakaret Tepkisi

Çanakkale ADD'den Atatürk'e hakaret tepkisiÇANAKKALE Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) bir TV kanalında Mustafa Kemal Atatürk'e ve Prof. Dr. Afet İnan'a yönelik ve hakareti düzenlenen basın açıklamasıyla kınadı.

11.05.2017 20:28

Çanakkale ADD'den Atatürk'e hakaret tepkisi

ÇANAKKALE Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) bir TV kanalında Mustafa Kemal Atatürk'e ve Prof. Dr. Afet İnan'a yönelik ve hakareti düzenlenen basın açıklamasıyla kınadı.

İskele Meydanı'nda saat 18.30'da düzenlenen basın açıklamasına Çanakkale Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan, CHP Çanakkale İl Başkanı Nejat Önder, CHP Merkez İlçe Başkanı Celal Karakaş, ADD üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Çanakkale ADD Başkanı Necmi Akyalçın yaptığı açıklamada, "Bundan 34 gün önce adı TVNET olan bir televizyonda derin terbiyesizlik adlı sözde bir programda tarih biliminin ve tarihçilerin değil, ruh sağlığı ve hastalıkları ana bilim dalının acilen ilgilenmesi gereken iki edepsiz, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e ve Türkiye Cumhuriyetinin önemli şahsiyetlerinden Prof. Dr. Afet İnan'a yönelik hakaret ve iftiralarda bulunmuştur. Bugün güzel ülkemizde Cumhuriyete ve onun büyük kurucusu Atatürk'e karşı edepsizce, şerefsizce suçlar işleniyor. Artık halkımızın, yani bizlerin sabrı taşmıştır. Bunu görmüyor musunuz? Sizleri Çanakkale iskele meydanından bütün bunları görmeye ve gereğini yapmaya, yani görevinizi yerine getirmeye çağırıyoruz. Lütfen görevinizi yapın" diye konuştu.

Konuşmanın ardından grup "Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" ve "İzmir Marşı'nın" okuyup, sessiz bir şekilde dağıldı.

Çanakkale Add\'den Atatürk\'e Hakaret Tepkisi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale Add'den Atatürk'e Hakaret Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement